|
Што мислите за ЦЕЦА? |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 50> |
Автор | |
strurcence
Сениор Регистриран: 31.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobra e nisto ne i fali duri i faca e a ima i stil
|
|
DARKDOG
Сениор Регистриран: 25.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 218 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Do Marula
Znaci stvarno nemas fkus
ZALNOOOOOO
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CECA ILI CICA...??
mORE SE NATOKMI MALKU KAKVA BESE PRED 10-15 GOD. A muzikata...bljak.. Darkdog,se veli vkus,namesto fkus(ne se luti).Sekoj si ima pravo na licno mislenje. Изменето од mamma - 26.Февруари.2007 во 21:26 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja mislam deka Ceca e sama i tazna, baska zapecena od neupotreba oti nikoj ne ja saka. Tie nejzini cicki nikoj gi nema pipnato i se plasam da ne se osisa keljava kako Britni Spirs pa ke i se smee narod
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ceca e,...za na k*r,...barem ednash!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
nade
Нов член Регистриран: 26.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sirota ona, pa cela e vestacka so silikoni....i slicno
vaka sredena dobra e ama ne e kako sto dal boga. taa e pravilna ubavina
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ubava si e zenata i vaka vestacka |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ceca e dobra samo za u krevet
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Debora
Сениор Регистриран: 22.Март.2007 Локација: Gabon Статус: Офлајн Поени: 162 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.
Изменето од Debora - 19.Декември.2016 во 07:33 |
|
Bitolcanka
Нов член Регистриран: 04.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
makedonec si makedonec.sekogas samobendisan i ljubomoren na drugiot.zar nasite makedonski peacki se podobri od ceca |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa sekako xeka se barem poubavi i pocovecni a ne kako sto rece pogorniot postkapital vo silikoni, i gals od bure koj odeknuva so nekoj selski refren od 2 tona!!!!
Vistinska sabanarija , no so silen marketing i menadzment!! |
|
sweet esc.
Сениор Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja pocituvam,sepak da soberes tolku publika na koncert e za pocit!koj ja saka neka ja slusa koj ne....se e do licniot vkus,a izgleda top!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CECA e zakon, mi fali tuka nekoja srpska diskoteka
|
|
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ceca . . . Me potseka na silikoni i na nekoe turbofolk hit4e . . . Ne gi obozavam ni edno ni drugo . . . Osven koga sum pijan
|
|
STRUGA
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |