|
Сон |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 55> |
Автор | |
dudasr2
Нов член Регистриран: 09.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na maz mi crna raka go udira po glaga i na mestoto kade e udren u izleguva cvrga i od tamu mu tece krv pls neka mi odgovori nekoj
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uh, sonuvav nesto ne bas ubavo
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja vcera spiev ko zaklan a so sum sonuval pojma neam
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cesto mi se slucuva da sonuvam kao... "film"akcija,i jas tamu a sto e naj....smesno bi rekla imam i titluvan prevod na makedonski.
Koga im kazuvam na bliskite padjaat od smeenje... Ova...ne se seguvam-vistina e.Ima li nekoj drug nekoe slicno iskustvo??? |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iskreno nekogas imam brutalni sonovi
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZAMISLI MOJOT SON OD SINOJKA DENES SE OSTVARI |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,....shto li sonuvav?!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Hacker
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 11.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali vi se slucilo nekogas da ja sonuvate idninata i toa da vi se sluci a pooa da vi pritekne? Buki
|
|
Proctaj...
|
|
Maks
Нов член Регистриран: 23.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da sonuvas nesto i toa da se ostvari ne e i nekoe golemo cudo. Megjutoa
bidejki slucajnite raboti ni vo son slucajno ne se slucuvaat mora sonot kako i site organi i sistemi vo covekovoto telo da si ima svoja funkcija.
Samo nikoj dosega ne uspeal da kaze zosto sonuvame. Mozebi Frojd otisol najdaleku ama zabegal so seksualniot aspekt.
|
|
someone
Група Регистриран: 14.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto se slucuva so nas koga spieme?neznam mozebi i ne spieme,nekoi za vreme za "spienjeto" dozivuvaat astralna proekcija ili nekoi drugi sostojbi koi na nam obicnite smrtnici ne nui se jasni. vo sekoj slucaj mislam deka ne e se taka ednostavno sonuvame i tolku,mislam deka sonot ima svoja pozadina i toa mnogu nerazbirliva
|
|
Maks
Нов член Регистриран: 23.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Звучи парадоксално фактот дека една третина од животот го минуваме спиејќи а уште не знаеме зашто го правиме тоа и зошто сонот останува и понатаму една од најголемите мистерии ?
Еве што за тоа рекол еден од најпознатите светски истражувачи на
полето на сонот !
- Големата биолошка енигма изгледа и се потсмева на науката. Можеби никој нема да го најде клучот да влезе во царството на сонот. Мозокот на будниот човек нема никогаш да го разбере мозокот на човек што спие и сонува. И по 50 години истражување никој не успеа да постави теорија што ќе биде кохерентна и што ќе може да се провери. Функцијата на сонот е сеуште територија што не може да се обележи. Никој не може да одговори со голема точност на баналното прашање. Зошто сонуваме? Треба ли да си заминам без да откријам? |
|
shedow
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu znae da ti kaze ako go razberes mene da i tebe sigurno........
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
“Сонував како спијам“-тоа значи дека си бил уморен.
Маалска ониромантка т.е. толкувач на соновите
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бесплатно толкување на соништа кај ониромантката.
|
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |