![]() |
|
Дали флертот е прељуба? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 35> |
Автор | |
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mhmm fala na pojasnuvanjeto
![]() ![]() |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
pa taka de:)
![]() |
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
FLERTOT E PRELJUBA , ako flertuvash e taka da si zanesh
![]() |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
TUUUUUUUUTUUUUUUUUUUU ko brzi voz si
|
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
E.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Не е....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
virus ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 29 |
istoto go baram i jas
|
|
![]() |
|
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
pa ednas se zivee i treba da ziveeme kajko so sakame bez nekoi bredrasudi za nekoi raboti kako na pr deka flertot e preljuba.eksperimentiraj i uzivaj
|
|
speed
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Alisa 31 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 26.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Дефинитивно
|
|
Alisa
|
|
![]() |
|
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
ee maja pa kolku i da odis so nekoj i kolku ida vie ubavo a i kolku ida bidete vljubeni znaj deka na se si ima kraj taka da vrskata ima pocetok kulminacija i na nekoj nacin posle dolgo vreme pominato vo vrska so eden ist partner posle kulminacijata od toa sto ste zaedno togas stanuva monotono i dosadno si treba malku promeni i bas tie flertuvanja mozat da ja osvezat vrskata koja e monotona ili mislam deka dokolku ne se osvezuvate so po nekoe fakanje krivina posle kulminacijata zavladuva monotonosta dosadata i doaga krajot na taa vrska.
![]() |
|
speed
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
eeee speed, se e taka lesno na zbor neli, duri i monotonijata ja opisuvash kako normalna rabota koja se pojavuva i posle toa velish da se osvezi vrskata,, eeeeee ociglledno si imal/imala, ne znam dali si devojka ili dechko, vakvo iskustvo samo kazi mi kako pomina se posle monotonijata i flertot, eeeee vajda se ozvezivte od istata i sega SREKNO SI ZIVEETE
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
pa da moze u pravo si maja ja malku povrsinski opisuvam, ne sum imal mnogu dolgi vrski i jaki vljubuvanja taka da ne sum ni imal nekoi golemi iskusenia i ljubovni krizi.Tebe moze sega ti se slucilo nesto takvo pa po seriopzno go gledas toa,,,ali ipak ne znaci deka odma ajdeeee posle osvezuvanjeto se si doaga na mesto kako so rekov,,,ali sepak siguren sum deka so toa osvezuvanje go zaboravas ona od sto si razocarana i monotonosta, eve na primer koga e monotono nesto jas odma go menjam toa bidejki taka samo gubam vreme vo nesto sto ne mi se sviga.taka da se fakam za nesto drugo so mi nosi sreka vozbudlivost perspektiva i slicno pa neli e taka...ne deka posle osvezuvanjeto se vrakam povtorno na starata partnerka na primer i srekno si ziveeme kako so kaza, postoi i varijantata:da prodolzam da se zabavuvam so osvezuvatelkata:) so toa polesno ke ja zaboravam starata partnerka i monotonosta so pocnala da vladee.
ali nema ne se zamaraj so toa go iskompliciravme flertot mnogu ali edno e jasno flertot nudi novi patista...
![]() Изменето од speed - 09.Март.2007 во 19:47 |
|
speed
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |