IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Која мисла ви се врти...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Која мисла ви се врти...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 439440441442443 1093>
Автор
Порака
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2007 во 17:49
cel den nisto...Confused
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2007 во 22:09
Имам нова тастатураааааа LOLLOLLOLLOL Најбоље е LOL Гумена LOLLOLLOL Сега навечер нема да се буни татко ми пошо куцам LOLLOLLOLLOLLOL Ама ќе ми треба време да се навикнам ConfusedConfusedTongueTongueTongue
Абе функционира тоа со трепката LOLLOLLOLLOL Не е битно...
Ај бе нека ми пише!!! Што се праи сега таков? Ouch
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2007 во 01:21
zs ne mozam i jas kako i site normalni ljugje da zaspijam vo normalno vreme duri i ko ke sum otepan,tuku morat da dojdit 6 satot sabajle?Confused
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2007 во 02:37
ЗНАЕВ!!!!! LOLLOLLOL Јееее... Добро е
А овој идиотов зашто не ми одговара? Confused Може се договориле нешто..... Ама сакам да знам CryCryCryCry Еј значи какви се машиве ееееј OuchAngry
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2007 во 15:25
Да имам малку поќе време и помалку за учење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2007 во 21:01
Знаев дека нешто ќе се случи.... ЗНАЕВ!!! Премногу беше добро и совршено за да биде вистинито.... Ама бар нешто добро се случи... Јесда ни тоа не е најдобро... Ама може утре ќе биде... Којзнае... Се надевам... Едно е сигурно.... Пак се заљубувам Tongue....  Ама не бил овој таков.... Не бил дома затоа Big%20smile Џабе се нервирав..... И со ова компјутеров што да праам сега? Има некој вирус CryCryCry Ептен е спор.... А антивирусот не го наоѓа.... Морам да го форматирам Angry....
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2007 во 00:38
so da pram sega ko go fativ deka kradit?Confused
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2007 во 15:18
Зашто сум ваква сега? Што стана? Confused И кај е овој да ми каже? Ќе се уклучи ли до вечер? И каков ќе биде одговорот? Се надевам позитивен пошо ако не е.... Уште тоа ми фали..... И денов од што толку чекав да дојде сега све ми пропадна Cry Којзнае вечер како ќе си поминам, и дали ќе идам воопшто.... Cry Не е фер ова... Светот се свртил против мене.... Изгледа не треба да биде Confused Ќе видиме вечер....Ouch
Кон врв
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: American Samoa
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2007 во 16:12
kaznet e.....

srcenceHeartEmbarrassed

no zosto go nema da titneErmmQuestion

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2007 во 19:20
Жими све!... Ако морам.... Тоа ти е LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2007 во 22:18
CryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCry Колку добри другари имам CryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCry Ми се плачееее CryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCry Сега сите си се надвор и си уживаат а јас седам дома и се нервирај Angry Ебати животот.... Денов требаше да ми биде најдобар, не најлош CryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCry 
Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2007 во 14:03
obicno zaebuvam rabotaBig%20smile
respect my authoritaaa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2007 во 16:25
Секој ден се' поразочарана.... 
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2007 во 19:07
Ne bidi tazna, bidi kako sonce vo zenitot
Ispravnata istrajnost nosi sreka

Изменето од zbunet - 11.Март.2007 во 19:08
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 439440441442443 1093>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,421 секунди.