![]() |
|
Таттоо и Пирсинг Сликички(втор дел) |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 102103104105106 107> |
Автор | |
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() |
|
sm-game ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 67 |
...
Изменето од sm-game - 08.Март.2007 во 00:18 |
|
![]() |
|
![]() Изменето од SeXY - 09.Септември.2007 во 18:45 |
|
![]() |
|
Фала но ова е тек почеток треба да се доправува со боја нијанси , сенки ама се надевам дека крајниот резултат ќе биде тоа што мислам.
Изменето од SeXY - 07.Март.2007 во 23:45 |
|
![]() |
|
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Read an cry!!!!!
|
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Денес почнав кавер на една тетоважа што ја имам правено 1995 год
![]() |
|
![]() |
|
![]() Изменето од SeXY - 07.Март.2007 во 23:41 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Не те фурам кажав дека фотографијата е лоша а не тетоважата,неможе да се види тетоважата убаво бидејки фотографијата е слаба.Помини па ке ти кажам како што,многу мрза си бил ти бе се ке поминеш и никако те нема ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
me zezas ti bre pa mene okoto mi e kolku pola tvoe dragonce samo:)
so trepka go ebavam:)
ako sakam:)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Изменето од SeXY - 07.Март.2007 во 23:38 |
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
mnogu e losa a :)
de bre
ne me furaj na koza mi e :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Убав мотив,ми се свиѓаат змејчиња ама сликата ти е многу лоша дај поубава некоја
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 102103104105106 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |