|
Каков компјутер/конфигурација имате? |
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Автор | |
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AMD Athlon 2000+
512 ddr ram na 333 Mhz 80 giga HDD -> malce mi se Nvidia MX 440 na 64 MB Fujitsu Siemens 17" -> monitorov da ne go urocam ama me iznendi, mnogu e zakon (za vremeto koga go kupiv, pred 5-6 godini) Letovo planiram da zemam nekoj "avion" zasto ovoj PC mi go oteznuva rabotenjeto so nekoi programi, pa letovo kje si zemam nekoj strashen |
|
trafik
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ТатароТурко-Монгол Регистриран: 10.Декември.2006 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CPU:AMD Athlon 64 Processor 3000+
Socket 939
MAIN BOARD:Gigabyte GA-K8N51GMF-9 RAM: SuperTalent 2x256
HDD: SEAGATE 80GB SATA
MONITOR: SAMSUNG Sync Master 152N
CD-RW LG DVD-ROM HITACHI Изменето од trafik - 02.Март.2007 во 02:23 |
|
чаир
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 950 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CPU: AMD Atlon Dual core 3800+
Socker 940 Main Board: Nforce 5 Sli HDD: Mahtro 160 gb sata 2 monitor ctx 17 Vga: Gforce 7600gth DV rw teak 1gtb ram ddr 2 667 mhz Изменето од чаир - 07.Март.2007 во 01:57 |
|
Нова заповед ви давам да се љубите еден со друг како што Јас ве возљубив така и вие да се љубите еден со друг.По тоа ке ве познаат сите дека сте мои ученици, ако имате љубов меѓу себе (Јов. 13-34,35)
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога веќе се повторуваш да си кажам за глувциве што светат одоздола... Три ги имам заебано, меѓу кои и Raptor-от (омилениот на маж ми, специјално за играње си го купи, доста прецизен а и на изглед елегантен). На сите им ги сјебав тркалцата горе за ролање на страна (веќе не го употребувам тркалцето се одвикнав), па сега иди кликни кај што сакаш, плус цела страна вибрира горе доле... |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
влечка, јас домче си користам наједноставен LG глуфец, со 2 ласерчиња, и досега имам зилион игри изиграно, а ниту еднаш не ми згрешил. а јадел ќутек ко магаре. Незнам што им правиш ти ама ....... NO COMMENT
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na rabota:
Sempron 3000, 512MB RAM, 160GB hard, LG 20 inch LCD widescreen, DVDRW doma: athlon 1.4 Ghz, 768MB RAM, 30 + 80 GB hard, Acer 17 inch LCD |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Искрено кажано и мене ме чуди што им правам. Јас не играм, што е уште почудно Ама веќе ми е забрането да пипнам друг глушец освен мојот... Малерозна рака... ебем га |
|
palkovski
Нов член Регистриран: 01.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj moze da mi kaze kako da najdam drajveri za maticna soltek sl 85 erv4 rl za xp
POZDRAV........ |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе одиш на web страната на производителот, неможе да нема...... А ако незнаеш кој ти е производител, тогаш отштрафуј пц-то и пишува на неа..... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma gledajte vie da imate dobar procesor, RAM barem 1GB, dobra graficka (256ka) i barem edno 160GB hard disk.
Ova se mislam performansi koi ke gi zadovolat vasite baranja vo narednive 2-3 godini ( zboram za prosecen korisnik i za igri).
|
|
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa e toa, a da se fali moze sekoj.
Sekoj treba da si odredi spored potrebite
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e vakov imam |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako si me videla kaj tebe doma
togas mozebi go opisuvam tvojot |
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |