![]() |
|
Што ве пали кај спротивниот пол |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5253545556 85> |
Автор | |
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ova kosa lezerana e u stilu ??
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ne ja grdete temata ![]() on topick ![]() me palat kaj maski usinjata no ako se mali ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Еј да... Ама не да се многу мали... Средни така
![]() ![]() ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
k'o na mick,....taka?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Ко на кој?
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
....jagger....ili kako beshe!?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
i ova megju redovoi e opasno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mene me pali ako ona se bavi so crna magija i koj me zakaca da go suredi |
|
![]() |
|
virus ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 29 |
jas se bavam so crna magija
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mene me pali koga ke go vidam odsjajot od nejzinata kosa koj se razleva kako vodopad niz ramenicite i mi tvori fantazija kako rakata ja protnuvam niz taa nemirna sila koja me povlekuva so nejzinata struja i jas veke ne sum svoj. Od silinata na fantazijata tloto se pomestuva, a jas moram da se potpram na suvoto i staro drvo do mene, a pogledot go krijam od nejziniot plasejki se da ne otkrie deka nesto me tera da kleknam pred taa Bozica, molejki ja za troska vnimanie sto za nea ke bide eden od mnogute migovi, a za mene cela vecnost. So sili krajni ja povikuvam stakata na koja sekojdnevno se potpiram, narecena Animus ego i pogledot go nasocuvam kon mrtviot parking, a mackite sto se vrtkaat pod vozilata pak podsmeslivo me poglednuvaat.
|
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ami kako?,...bistar si e chovekot,...ne e samo zbunet
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
pa glupiot ne se zbunuva:) pametniot se zbunuva:) deka mnogu znae pa ne znae sto da znae:)
|
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5253545556 85> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |