|
Колку партии ви се доволни ?? |
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Автор | |
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
heheh:)
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be me mrzi kakvi 2-3 paati , mozi taka kicmata da si ja povredam a za stojko da ne praam muabet , treba da uziva a ne da se maci , ednas ke ja e*am ama ebaam podolgo , posle lezet si praam nekolku pati ovaj nekolku saati
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фино , фино дечки продужете на темава негооо кај се женскиве??
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prebrojuvaat........
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
можда или попосле ќе се убацат со интересни коментари а вие мушки читкајте и бидете супериорни
|
|
xmidpoe
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 29.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А цел ден? Буквално од сабајле до вечер, со паузи за јадење.... како се брои?
Тоа ми бил максимумот Поздрав до дамите кои сеуште бројат |
|
|
|
GUOL
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za ova ima uste podobro.......postarite clenovi/clenki sigurno pamtat.....me mrzi sekojpat da pisuvam od novo i od novo da se objasnam zatoa sto gi praam po 3 dena lom......... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E pa vakaa: Terame onolku kolku sakame t.e. kolku se sakame, no pazi sega: Ako ne ja sakam, teram dolgo,dolgo, za toa vreme razmisluvam kaj sum utnal na sportska, na problemite sto treba da gi resam vo skora idnina, na nekoja vrz koja bi sakal da bidam itd. itd. i posle ona me fali deka me bivalo , a voopsto toa ne mi bila namerata i posle mi dosagja i me bara. Etee taka idat rabotite.Jas mislam deka govoram logicno oti taa vo koja si zaljuben ne ti dozvoluva da go dodrzis (normalno vo razumna merka) i da bides "kul".
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се сложувам со фактот дека некогаш е и подобро еднаш ама вредна али сепак еве кога сте сами со артнерот на одмор или сл сте слободни имате цеееела вечер за вас и вашите воздишки колку сте или не сте себични а можда и спремни да го задоволите?? Како која партија навеќе ви успеала ??
1, загревање. 2?,,,, |
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не го делам сексот на партии, така да задоволството не се сведува на една две три партии и со тоа дека е прекрасен сексот или партнерот е невероватно издржлив, значи не гледам на него по должината на времетраењето.
Се случува некогаш да е кратко, а преубаво, да е подолго а да стане малце „измачување„ значи нема правило за задоволство ниту одам на ова. Доволно ми е тогаш а и нему кога телото ке го покаже тоа, кога ке издишуваме онака подлабоко после задоволството, кога ке ми потклекнуваат колената од доброто задоволство... |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
l_dijana
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZAVISI OD PARTNEROT I TOA KOLKU VREME SAKAM DA POMINUVAM SO NEGO.
AKO SE ODNESUVA ZA CEL DEN, MISLAM DEKA 4 PATI BI ME ZADOVOLILE, NE BROEJKI JA ONAA SABAJLECKI NA NERASONETO
|
|
DIJANA
|
|
Warlord
Сениор Регистриран: 28.Февруари.2007 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a da ti rentam eden crnec od chicago i nafta da ti vagat cel den????
PS kakva e taa nerasoneto ???
nesho kao " blurness" ili nesho kao ludi jebe zbunjetog , ili nesho kako Mirko i Slavko...
Изменето од Eleni - 08.Март.2007 во 20:53 |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
маа ез 3 ништо.
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci coek so vas treba rasturacina da pravi a ?
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |