|
Како да ги откажеш цигарите? |
Внеси реплика | страница 123 26> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 03.Март.2007 во 01:34 |
Vo edna druga tema(za porocite)napisav deka nemozam da gi otkazam cigarite.Mi rekoa deka kao, ne sum sakala!
Imate li nekoj nacin koj bi posluzil kako primer kako da go storam toa??? Navistina se trudam ama tesko odi!! Pukajte....... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu e lesno veruvaj mi
jas se otkazuvav 100 pati voopsto ne e tesko Изменето од anakin - 03.Март.2007 во 01:43 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da,poradi taa recenica vo forumot za "porocite" i ja otvoriv temata.
Ama ne me zezajte stvarno ocekuvam sovet! |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sovet?
ako nepusis znaci gi ostavi do naredno pusenje |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti anakin od Antarctica si?
"Sovetov" ti e Ti blagodaram mnogu mi pomogna!! |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da
tamu neraste tutun mnogu sneg pa pusime lula polna so sneg dobro e no nema nikotiv vo neja |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ponekogash si mnogu pameten,...heheheh
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa da, od Antarctica e!Tamu nema tutun samo sneg!
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sovet ako sakas da gi otkazis nemoj da ja namalvis kolicinata tuku naednas da prestanis.ostani taka nekolku dena,cak i nedeli ako istrpis,pa posle nemat da e ist feeling-ot.eden drug dobi trovanje i tri dena ne pusese,od ko izleze od bolnica ne mozese pojke da pusit poso mu bea odvratni.e sega nemoj i ti namerno da se zatrovas pa da se otkazis
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас мислам дека доволна е само желбата.... Но да биде голема и вистинита... Е сега незнам точно пошо не сум пушела до сега..... А и не планирам
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas ne planirav,ali se desi.inaku te poddrzvam deka samo vistinska zelba za to mozit da pomognit...
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja ne sum pusac ama eve nekoi soveti za odkazuvanje od cigarite
Точно одредете си ден кога ке престанете да пушите.Отарасете се од сите цигари во домот,автомобилот,канцеларијата и избегнувајте места во коу се пуши. Кога еднаш ке престанете,не им се доближувајте на цигарите без разлика колку и да ви се голем предизвик.Направете и план за во моментите на апсиненцијалната криза. Известете ги вашите пријатели и роднини дека сте престанале да пушите и дека ви е потребна нивна подршка.Замолете ги да не пушат во ваше присуство. советувајте се и со вашиот доктор.нека ви ги истакне добрите и лошите страни на пушењето.Гледање слики од дробови и заби од пушачи и непушачи исто така би било од корист. Обидете се да ја одложите потребата за цигара на било кој начин-разговарајте со некого,трчајте,одете на прошетки,решавајте крстозбор... Во првите денови кои ке ги поминете како непушач,сменете и некои други навики-одете по друг пат на работа,наместо кафе пијте чај,доручкувјте на друго место,а стресот ублажете го со вежбање,читање книга... задолжително конзумирајте големи количини вода.Пресметајте и колку заштедувате месечно со откажувањето,па почастете се нешто со тој износ. Избегнувајте алкохол,опивањето ги намалува шансите за успех. Постојат многу подобри начини за поправање на расположението отколку палење цигара.Си кажавте НЕ,останете на тоа. Со среќа во откажувањето. се надевам на некој ке му помогнат овие совети |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima li nekoj koj veke se otkazal?
Zivo me interesira negovoto mislenje.Teorijata e mnogu polesna. Blagodaram na predhodniot forumdzija za sovetite mozat da pomognat,ama vo realnosta ne e bas taka ednostavno! |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega kje ti kazam najdobar recept
a toa e prviot den na site treba da istrubite deka se otkazuvate od cigarite i da se falite kaj sekogo najmalku pola sat kako ste licnost so 1. zbor 2. so karakter 3. i deka imate volja koja sto nikoj vo okolina od 2 kilometri nema pa potoa probajte da zapalite hahahahhahahhahahahahhahahah od pust sram ne kje mozete |
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |