![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 436437438439440 1093> |
Автор | ||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ааааааааа... Мораа на крај да ми ја расипат вечерта.... Леле како ме изнервира таа глупачата.... Никад више не им оставам јакни.... И не им плаќам... Колку сееее.... Уффф ги мразам... Имаат среќа што сакам да идам заради нешто друго, иначе немаше ни да влезам таму...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Али колку е убаааав.... Ме погледна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
|
e kaj mi e sega dogovorot od internetot
![]() |
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
![]() |
||
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
|
зашто ли не си легнувам
![]() |
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
||
![]() |
||
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
|
Sto li mu znaci porakata WOW sto mi ja prati....
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
|
можеби World Of Warcraft ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() сеа ми се приигра WOW ![]() |
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
||
![]() |
||
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
|
што да и купиме
![]() |
||
![]() |
||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
|
zosto se mi fali odkako kje zvarsi....i zosto i neubavite vreminja stanuvaat ubavi....ama odkako kje pominat????
![]() |
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
![]() |
||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
|
dali ke bidi se kako sto sakam
|
||
![]() |
||
|
Oj lala Oj lala
|
||
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Niz glava misla mi se vrti deka treba nesto da se trti
|
||
![]() |
||
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
|
колку лесно преминувала љубовта во омраза хммм
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
![]() |
||
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
|
да ги носам пеперутките или не
![]() |
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Кого сакам сега?
![]() ![]() ![]() |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 436437438439440 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |