|
ДНЕВНО - политички случувања |
Внеси реплика | страница <1 7891011 36> |
Автор | ||
bojan81
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во ова си во право и јас се сложувам, иако да тебе тоа не ти иде во прилог губиш од имиѓот |
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Русија не е суверена држава уште од октомвриската револуција. Смешно е да се повикува на словенско и православно братствто кога самите руси не ја владеат својата земја.
|
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
abu al zarkawi
Сениор Регистриран: 27.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Politikata ne poznava emocii ,tuku samo interesi.
|
||
talasum
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e pa dobro e toa. ama taka kako tuka nie praznuvame 8 dekemvri- vie nikoga[ ne ste videli. te i pri naze mjusulmanite po4ivat na Bajram - oficialno i decata im gi puskat vakancija
to i pri nas drzava e sekularna, no i velikden i koleda sa za odmor. Vodici ne sa, ali na razpeti petok isto nikoj ne raboti - na loso e. |
||
intel
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 25.Април.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako neka se znae kakov gradonacalnik imame.
Dpmne stom umesa prsti vo izbori se vaka ni odi.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mameto negovo,...i vodata ja kachi,...ama,bash ve boli vas,....seushte ne mu ja mislite na plakanje na smetki. |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a nekoj velese deka vo minatoto opstestvo sme imale premnogu opraznici i ne se rabotelo.....i sega ke vovedeme ddesetina novi praznici i denot na trudot ke go ukineme, bil komunisticki a nema vrska so komunizmot....cccc |
||
Kroki
Сениор Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako nekogash sme imale mnogu praznici, sega mozheme slobodno da kazheme deka imam malku rabotni denovi.... Mislam, nas, HELLO!, sekoj vtor den ni' e neraboten..... BOG DA SACHUVA!!!!!!!!! |
||
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро е што го укинаа барем 2 мај одамна заврши комунизмот само ме нервираат другите како Бајрам
Изменето од SeXY - 02.Март.2007 во 02:22 |
||
Kroki
Сениор Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Epa j*bi ga sega, mora da se pochituva Ramkovniot dogovor...... Pozdrav!!!!!!! TOA TI E SHTO KJE MU PRAVISH!!!!!!!! AJ AKO NE PAK, KJE SHTRAJKUVAME!!!!!!!!!!!
|
||
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Братче не бива штрајк више ај ок за празнициве ке се анвуикенме па и по еден ден да земат не е тооолку страшно Изменето од SeXY - 01.Март.2007 во 21:50 |
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
2 maj nema vrska so komunizmot, toa e den na trudot i se slavi i tamu kade nemalo nikogas komunizam. |
||
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И особено таму кај што имаше. На времето, слушам, за 2ри мај се одело на Водно и се печела скара. (Во старо време и работниците можеле да си купат кременадли, барем за 2ри Мај)!
|
||
Македонија - Моја Дежела
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a,be,rusite sami na sebe ne mozat da si pomognat,...pa,tebe ke ti pomagaat!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |