![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
![]() Испратена: 16.Февруари.2007 во 14:04 |
Долгата соработка на Ferrari so Bridgestone, мене одма ми дава сомнеж дека Bridgestone ке „игра„ малку против правилата наградувајки го Ferrari со гуми направени со поинаков состав или гуми кои ке одговараат на нивната динамичност.Така да за мене ќе има прљава игра од стана на Bridgestone а во полза на Ferrari.Oд секогаш ферари биле оние кои имаа привилегии од секаков вид, на кој им се замижување на нив и на Шумахер, затоа никогаш не сум била наклонета кон нив.
Сепак ќе почекаме да видиме , на што ќе играат овие долгогодишни партнери |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
martin_mk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Април.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 200 |
![]() |
Ne mora da znaci deka Bridgestone ke gi "iskrivi" pravilata da mu pomogne na Ferrari. Ferrari imaat mnogu godini iskustvo so Bridgestone, poveke od site drugi timovi, taka da mislam deka nema ni da ima potreba Bridgestone da pravi malverzacii...
|
|
![]() |
|
veni vidi vici ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 554 |
![]() |
Interesna anketa!!!!
Inaku da ve potsetam deka za suvo imaat eden vid gumi i kraj!!! Tie vazat za cela sezona za site timovi. E sakam da znam kako ke mozat da pravat malverzacii? Gluposti zivi. Ste glasale DA.
Dajte mi obrazlozenie bas sum ljubopiten
|
|
![]() |
|
veni vidi vici ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 554 |
![]() |
GLASAV za poslednoto
Anketata e dobra! No jas obrazloziv deka zosto Ferrari nema da ima nikakva prednost !!! FAKTI DRUZE!!!! Inaku ne sum placko!!!!
STO E NAJVAZNO GO MRAZAM ALONSO!!!! A mislam i ti!!!!
ZATOA PSSSSSSSTTTTTTT !!! I spiunski raduvaj se na pobedite na Alonso ako gi ima
|
|
![]() |
|
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
![]() |
Ne gi sakam ferarri, ama go sakam Kimi tolku mnogu sto kje go zanemaram faktot deka vozi za ferari, i se nadevam deka toa nema da se desi (ferari da dobijat podobri gumi) iako koga go citav ova, me zamisli dobro! I da se desi nema da mi dojde losho
![]() ![]() ![]() Изменето од Maro - 03.Март.2007 во 10:09 |
|
![]() |
|
![]() |
Ajde dobrodojde vo klubot na ferrari
|
|
![]() |
|
MIRAVCI ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
![]() |
Masa ke bide sampion.
|
|
![]() |
|
Русин ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
![]() |
Ништо од ова, а гумите ќе бидат исти за сите!
|
|
http://asroma-addict.com/
|
|
![]() |
|
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
![]() |
i isti se, meki tvrdi za site isti
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
![]() |
Бидејќи веќе нема конк*рнција во гумите, си земам за право оваа тема да ја заклучам, бидејќи не гледам што друго би се коментирало тука...
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |