IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Која мисла ви се врти...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Која мисла ви се врти...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 436437438439440 1093>
Автор
Порака
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2007 во 02:25
Ааааааааа... Мораа на крај да ми ја расипат вечерта.... Леле како ме изнервира таа глупачата.... Никад више не им оставам јакни.... И не им плаќам... Колку сееее.... Уффф ги мразам... Имаат среќа што сакам да идам заради нешто друго, иначе немаше ни да влезам таму... AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

Али колку е убаааав.... Ме погледна Embarrassed Аааааааа..... Џабе ме изнервираа... Пак се расположив LOLLOLLOLLOLLOL
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2007 во 02:39
e kaj mi e sega dogovorot od internetotConfused
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2007 во 03:25
зашто ли не си легнувамConfused
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: American Samoa
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2007 во 08:54
Sto li mu znaci porakata WOW sto mi ja prati....Angrystvarno e glupAngryne mozam da go podnesamAngry
Кон врв
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2007 во 13:24
Originally posted by Angle Angle напиша:

Sto li mu znaci porakata WOW sto mi ja prati....Angrystvarno e glupAngryne mozam da go podnesamAngry

можеби  World Of WarcraftLOLLOLLOLLOLLOL... се шаламSmile

сеа ми се приигра WOWConfused

Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2007 во 13:54
Originally posted by M@$TER M@$TER напиша:

Originally posted by Angle Angle напиша:

можеби  World Of WarcraftLOLLOLLOLLOLLOL... се шаламSmile

сеа ми се приигра WOWConfused

Wink epa igraj Smile
Кон врв
snegulka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2006
Поени: 3201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2007 во 14:27
што да и купимеErmm
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2007 во 14:36
zosto se mi fali odkako kje zvarsi....i zosto i neubavite vreminja stanuvaat ubavi....ama odkako kje pominat????Confused
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2007 во 16:13
dali ke bidi se kako sto sakam
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2007 во 17:56
Oj lala Oj lala
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2007 во 19:29
Niz glava misla mi se vrti deka treba nesto da se trti
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2007 во 19:31
колку лесно преминувала љубовта во омраза хммм
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
snegulka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2006
Поени: 3201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2007 во 19:47
да ги носам пеперутките или неErmm
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2007 во 20:11
Кого сакам сега? ConfusedConfusedConfused 
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 436437438439440 1093>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,438 секунди.