|
Повторно го сакам |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
anne
Група Регистриран: 09.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 02.Март.2007 во 13:56 |
sto bi napravile ako povtorno se zalubite vo bivsiot a toj ne ve primetuva poveke
|
|
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU??? |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако веќе нема ништо од негова страна што се поврзува со мене ќе пробам да го отстранам тоа чуство( ке барам друг....) Но ако осетам шанаса дека можам повторно да се зближам иако можда не ме приметува сега ке се обидам ште еднаш |
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа е нешто најлошо (според мене).... Решение: пробај да го вратиш, пробај да го натераш да се заинтересира за тебе повторно... Ако не, заборави го.....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
sm-game
Група Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ebise so drugarmu (najbliskiot) ce te primeti sigurno....
i ce si pukne od maka..... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more sovet
sto ako nema drugar tuku drugarka? KOLKU SI TI SIGURNA DEKA NAVISTINA TI SE VRATILE CUVSTVATA I KOLKU SI SIGURNA DEKA KOGA POVTORNO BI TI SE VRATIL NEMA PAK DA GI IZGUBIS? LJUBOVTA E STVORENA SAMO PORADI LJUBOV ,A NE PORADI LAZNI EMOCII I MOMENTI NA SLABOST |
|
sm-game
Група Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto nesum u pravo....
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mој совет: заборави го. Еднаш скршено тешко се лепи... дури и да може да се залепи, прашање е колку ќе држи лепакот...
|
|
|
|
Betty
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikogas ne se vrakaj nazat , se sto bilo pominalo , ja imas segasnosta pred tebe i gledaj da ja iskoristis na onoj nacin sto e pozitivno i dobro za tebe..
Slobodno mozes da go zaborvis i da prodolzis ponatamu i ke vidis deka ne e samo toj. "Koga ke se skrsi casata , kolku i da ja lepis pak ke tece " |
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
стави му крст и терај ...
ако не те приметува џабе ти е и да го сакаш и се не заслужува а има тоооолку риби во морето не е само он! |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A zosto si se "odljubila"??
|
|
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako navistina povtorno si se zaljubila vo nego kako vo tvojot slucaj togas samo napred sigurno ke go osvois ako ne si zaljubena stvarno so malku pomos od najbliskite zaboravi go
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фрлиму пепел на бившиот...затоа станал БИВШ.
Не вреди втора шанса, зошто губрето еднаш фрлено на буниште сега само е СМРДЕЖ |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Maca_mac
Нов член Регистриран: 04.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe lugje lesno e na zbor no tesko e vo praksa!
nekoi raboti, nekoi lugje ednostavno ne mozes da gi zaboravis... tesko e! |
|
HoLLa!
|
|
shedow
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |