![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 591> |
Автор | ||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() |
|
Зашто не ми се случува тоа што сакам?
![]() ![]() |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]() |
|
ne znam, od tebe zavisi
![]() ade neka mi odgovore nekoj, dali si pravi frizurcinja ?? |
||
![]() |
||
![]() |
||
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
![]() |
|
ja go sisam kec sekogas za da bide ureden
![]() a dali ti si pravis frizurcinja?? ![]() |
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]() |
|
e jas nemam zivci z afrizurcinja, pa zatoa ja strizam kelavo
![]() ![]() ![]() a kakov parfem koristes? |
||
![]() |
||
![]() |
||
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
![]() |
|
paaa...slapam kolonska voda(energy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ti??? kakov a? ![]() |
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() |
|
jas BU-sexy gokoristam, a isto taka i da C-THRUE*
kAkvi zesnski sakas ??? plavusi ili crni??? |
||
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
paaaa... podednakvo ama zavisi od niv kakvi se ne e se do kosata
![]() a ti kakvi maski sakas?? plavi ili crni??? ![]() Изменето од M@$TER - 27.Февруари.2007 во 00:46 |
||
![]() |
||
![]() |
||
Kroki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
![]() |
|
Ја знаете ли тетка Лидија Т. од Битола, што на второодделенка и' ја исече косата со ножици за да ја надгради косата на нејзината сестра, на кој дечкото од странство и доаѓал?!?!?!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() |
|
Секакви ![]() Дали вечерва ќе успеамд а си легнам порано? |
||
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
|
Ako ne vredi da bides buden.
So kolku do sega se imas onadeno?
|
||
![]() |
||
![]() |
|
bas sekakvi??
kasno e vekje da ti odgovoram na prasanjeto
![]() ![]() kade bi sakal/sakala povekje da zivees vo amerika ili evropa ![]() Изменето од M@$TER - 28.Февруари.2007 во 16:16 |
||
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() |
|
Незнам
![]() Зашто време лета толку брзо? |
||
|
||
![]() |
||
![]() |
|
зошто ти така си мислиш
![]() зошто седам волку касно на интернет??? ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
|
Oti se nadevas deka moze da si razmenis so nekogo(ja) podatoci i ke se onadis za ozbilno. Dali imas vlakna na gazot ? |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 591> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |