IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Дали сте неверни?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали сте неверни?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2223242526 39>
Автор
Порака
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Статус: Офлајн
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2007 во 16:38
Originally posted by evcrnacki evcrnacki напиша:

Vo brak sum 5 meseci.. prethodno vrska 5 godini...

Neverstvo - nekolku pati, no se bilo za inaet zaradi nekoi negovi postapki... Ne me doznal, no se somneval..

Toj - kolku sto znam i kolku sto mozam da kontroliram, ne me izneveril...

..megutoa vcera otkriv deka prakal sms na licni oglasi vo oglasnik..

Kako da se odnesuvam sega jas?

Suetata mi e povredena, srceto - ne.
Твојот партнер пратил само смс порака а тебе веке те заболува сето ова, а што кога ке те изневери...Додека лично не осетиш на своја кожа не знаеш како е кога си изневерен и срозен на земјата.Велат не му го прави на некој тоа, што не сакаш да ти го прават..Неверството е понижување на сета личност, навреда на суетата,навреда на се негово.Стави се на негова страна, како ќе се осетел твојот партнер кога би дознал за твоите излети надвор од бракот или додека сте биле во врска..Сега како да се однесуваш ти , е твоето прашање, епа мислам дека редно е да си ја подвиткаш опашката да се стабилизираш како личност, да се доизградиш, да поработиш на себеси, за да станеш оред се здрела сопруга а потоа и мајка.Бидејки не е „откриена„ сета твоја валкана игра ИМАШ ВРЕМЕ УБАВО ДА РАЗМИСЛИШ за твоите грешни постапки..Се надевам дека ке ја сватиш суштината на бракот, потоа искреноста и пред се доблеста на една личност

Изменето од maja - 26.Февруари.2007 во 16:50
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
sm-game Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 67
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sm-game Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2007 во 15:49
Originally posted by evcrnacki evcrnacki напиша:

Vo brak sum 5 meseci.. prethodno vrska 5 godini...
Neverstvo - nekolku pati, no se bilo za inaet zaradi nekoi negovi postapki... Ne me doznal, no se somneval..

Toj - kolku sto znam i kolku sto mozam da kontroliram, ne me izneveril...

..megutoa vcera otkriv deka prakal sms na licni oglasi vo oglasnik..

Kako da se odnesuvam sega jas?

Suetata mi e povredena, srceto - ne.

imas odlicna osnova za PREKRASNA IDNINA...

ne se zaljubuvaj ni po razno....

brakot svatigo kako moralna potreba...(nikako sentimentalno)

i zivejgo zivotot kako da ti e eden....:)

sto i da ne me poslusas nekogas ce se kaes debelo....

a ove "domakinkive" tuka.... zaborajgi...
Кон врв
ultra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Март.2006
Поени: 2616
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ultra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2007 во 16:02
Originally posted by sm-game sm-game напиша:

објасни го ова, ако  не ти е тешко

Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2007 во 16:05

ne se zaljubuvaj ni po razno....brakot svatigo kako moralna potreba...(nikako sentimentalno)a ove "domakinkive" tuka.... zaborajgi...
Koga ke uspee da ne se ZALJUBI ni pod razno, neka mi se javi mene i neka mi kaze kako uspeva da uziva samo na seks bez i malku cuvstvo na ljubov ili eve ke recam zaljubenost.Po tolku seksanje i zadovolstvo taa kje treba da se vrati kaj MORALNIOT MAZ, zosto BRAKOT E SAMO MORALNA POTREBA, ma daj ti se molam na vakvo nesto.BI REKLA NEZDREL KOMENTAR!A za "domakinkite" kako sto gi narekuvash, slobodno neka ne IGNORIRA, zosto vakov "sovet" kako tvojot i "VETUVA" DOBRA "IDNINA"

Sekoj so svoe razmisluvanje i stav, taka da i jas so moeto.SO KRSTOT NA CELO velat nisto ne se resava, no se resava mirot i zadovolstvoto vo brakotr, so covek koj moze da ti dade se, pa i zadovolstvo vo postelata.Podobro mirna dusha, sladok zivot, otkolku izebena i otflena marioneta za 5 minutno zadovolstvo i nechi ispraznuvanje vo tebe

Изменето од maja - 27.Февруари.2007 во 16:09
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
GUOL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јануари.2007
Поени: 131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GUOL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2007 во 16:20

imas odlicna osnova za PREKRASNA IDNINA...

ne se zaljubuvaj ni po razno....

i zivejgo zivotot kako da ti e eden....:)

sto i da ne me poslusas nekogas ce se kaes debelo....

a ove "domakinkive" tuka.... zaborajgi...

ne mi lices bas zrel......po takva izjava.............ali aj i decata neka se zabuvavat........LOLLOLLOLLOL
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2007 во 17:09
relarivna rabota e neverstvoto......
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2007 во 08:29
tocno relativna rabota e , covekot sekogas paga vo iskusenie , ako ima golema ljubov i ispolnet zivot ponekogas moze i da odbies LOLbla bla bla mora sekogas se izneveruva LOL
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2007 во 09:40
Е не е морално ама мож да се деси
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2007 во 13:56
pa da de LOL
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2007 во 15:03
И интересно е да ти се деси

следува : па да де

Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2007 во 13:22
NIKOGAS ! Sram da im e na tie sto izneveruvaat, nedomakini edni, ja samo ednas pomisliv na neverstvo i vednas si udriv samar
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2007 во 15:34
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

NIKOGAS ! Sram da im e na tie sto izneveruvaat, nedomakini edni, ja samo ednas pomisliv na neverstvo i vednas si udriv samar

Ej a kako si go udri i kade??

Кон врв
Pankmaster Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 12.Мај.2007
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pankmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2007 во 07:09
Како бе само шамар? Војник долу на земја и прави дваес склека у грбна положба и веднаш да си зел да читаш поучна литература. После каишот и преку грб едно добро рафално бичевање да си мавнеш. Thou shalt not commit adultery. Шириш тука неморал, бреее. Те фативме у кривично дело у покушај. Санава.
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2007 во 12:30
 LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2223242526 39>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.