IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Која мисла ви се врти...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Која мисла ви се врти...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 434435436437438 1093>
Автор
Порака
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Статус: Офлајн
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2007 во 22:45
Originally posted by Angle Angle напиша:

<FONT size=7>Da dade Gospod posledni da bideme na Evrovizija(nikogas ne mislev deka ova ke go kazam nekogas no ete....)
SIZE=3]Trebase Lambe da odi a ne Karolina(ebate glupacata da i e*am se po spisok)Nea nikoj ne ja slusa
(e dobro de JA ne ja slusam i toa e najvazno).

Namesteno bese-ja garantiram.Trebase Lambe da odi,a ne onaa...E JA MRAZAM BE EJ-Glupaca,teska orospija...sto si zamisluva ona be?! Bese ona ednas i dosta i bese sega pak li???!!!E ja nejkam da odi! Da dade Gospod da se onesvesti!!!

kako se nerviram be lugjeeeee....eve glava me frka i nervite mi skokaatAngry

<FONT face="Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif" color=#ff0000>Lambe e najbolji i sto sakate kazete bas mi e gajle posto znam deka sum vo pravo!!!

AKO SE SETAM USTE NESTO KE DOPISAM:)
Англе , никогаш не сум те видела волку БЕСНА
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2007 во 22:47
Originally posted by maja maja напиша:

Да го сменам мобилниот оператор, побавен ми е денес нетот
ме мрзи да менувам мобилен истото и вечерва имам проблем
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2007 во 01:10
zivotot e svinjaAngry
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2007 во 02:37
Што ли мисли за мене? ConfusedConfusedConfusedConfused За што ли збореше? ConfusedConfusedConfused
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Bugi lav Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Јануари.2007
Поени: 2002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bugi lav Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2007 во 02:38
EUREKA
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2007 во 20:01
Зашто ме гледа а не ми збори?ConfusedConfusedConfusedConfused
Да не го засакувам?ConfusedConfusedConfusedConfusedConfused
Кон врв
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: American Samoa
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2007 во 22:33

Mnogu e sladok...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2007 во 12:16
Ама е слатко, ама „лошо„...
Кон врв
Valerija 2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Поени: 9044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2007 во 19:08
Dali ke se pojavi??
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2007 во 20:34
Paa da imam pomalku za ucenje Smile

Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2007 во 20:38
kako kje izdrzam.....samo da ne poludam....
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Локација: American Samoa
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2007 во 21:25

изгледа повторно сум заљубена....Heart....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2007 во 22:00
Не сакам.... Зашто ми се дешава ова? ЗАшто мора да донеувам вакви тешки одлуки? Аман више.... Дај да се случи нешто за да знам што да правам.... И нека смисли некој нешто за гледање во иднината.... Сакам да видам со кој ќе бидам.... 
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2007 во 00:49
ne znam zosto ne si legnam......
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 434435436437438 1093>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.