|
Оскари |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
TOSHO
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 23.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 27.Февруари.2007 во 10:47 |
Што мислите за овогодинешните оскари ... За добитниците на оскарите..
|
|
Kroki
Сениор Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗНАЧИ ПОДОСАДНИ ОСКАРИ, ВО ЖИВОТОВ НЕМАМ ГЛЕДАНО..... Иако ми е мила водителката Елен Деџенерис, сепак мислам дека типката не е за домаќин на оскарите, бидејќи повеќе изгледаше како некоја очајна домаќинка............. А за Хелен Мирен се очекуваше, типката си удри кампања невидена претходно, а и добро е, затоа што конечно постари актери зедоа некој Оскар.......... Патем, јас си бев за Мерил Стрип, бидејќи беше одлична во "Devil wears Prada", ама тоа е што е....... За другите, понатака ќе дискутирам................. ПОЗЗЗЗ
|
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
KaTeNcE1111
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
J.Lo bese mnogu slatka
|
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
angelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 21.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 117 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hellen miren zasluzuvase da dobie, ama mene mnogu me nervirase toa sto premnogu ja forsiraa i samo za nea slusav.
filmot the queen e dobar i dobra i bese glumata. konecno scorsese da dobie oskar za reziser, ne mi se veruvase. posle tolku godini, taxi driver itn. ovaa godina bese malku podobro od prosecno show-to, ne se kaam sto go gledav. filmovite, pa dobri bea, little miss sunshine mi bese smesen i od lani imase podobri filmovi. posle dobro minatata nok, spiev od 14 do 20 casot, edvaj se opravi |
|
angelmk
Сениор Регистриран: 02.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
малце ми е сомнителен оскарот за најдобра машка улога-форест витекер и не е некој изразит талент којзнае академијата шо видела у неговите обично просечни глуми.симнувам капа на скорсезе.време беше оскар да добие по ногу години у филмскио бизнис ,за авијатичар му избега за малку оскарот.
|
|
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
|
|
angelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 21.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 117 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mora malku da ima se zamackaat ocite na afro-amerikancite.
posle tolku represija
|
|
Friends
Нов член Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas mislam deka kako so idat godinite se poloso stanva. Ete ovaa godina go zgresija voditelot. Od tolku interesni glumci i voditeli ja angaziraa taja so prv pat ja vidov togas. Trebase pak da bidi voditel Kris Rok ili pa Robin Vilijams nego mu nema konk*rencija, najdobar e. A za nagradite nekoj zasluzeno nekoj ne. Aj ke vidime ovaa godina so idi so ke napravat.
|
|
Се заебал оној кој мисли дека може да се откаже од целиот свет.Оној кој мисли дека светот не може без него, уште повеќе се заебаl
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na kogo od makedonskite akteri i akterki bi mu dodelile oskar??Kogo go smetate vie za kvaliteten od nasive glumci..ja na primer od maskite go cenam Nikola Ristanovski,Vlado Jovanovski,Dac,Dejan Lilic..od zenskite Biljana Belicanec e ok..
ps.mora da gi spomenam i Saso Tasevski i Rubens Muratovski otkaceni se epten.. Изменето од mamma - 29.Март.2008 во 23:16 |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
devojka21
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Васил Зафирчев
|
|
Life is beautiful
|
|
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На Џамбазов дефинитивно...можеби е пропалица, ама го бива за глумење и за уште многу други работи
|
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rubens Muratovski
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na well bi mu dodelila oskar za rezhija
a od ova glumcive na Milorad od shtipski teatar( sekogash mu go zaboravam prezimeto ) aj ako mi tekne ke go dopisham |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Makedonski akteri se baraat
Vlado Jovanovski Meto Jovanovski |
|
Intelligent Mind
Нов член Регистриран: 06.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I da ne zaboravime, Kaliopi Bukle, licaat na oskarova dvojka |
|
From all things that i have lost, i miss my mind the most !!!
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |