|
Пирс - Нега,Хигиена,Важни Прашања |
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
перр среќа да она биде среќна иначе мав е кај ние откачени ?? само јас што знам па кажувам и + со сигурност |
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eheh :) planiram kao za vega pirs da stavam mnogu kozata mi ja sobira potkovicata plus zakacuva na sve ne e bas mala i to:)
drugo sto ce se fales ti
boogy zasto ne sme normalni?:)
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
незнам ај ти па зс мене не ме слушаш ко ти зботрам и++ со потврда и сигурност за тоа препорачаното а иначе јас си бапнав на увото гире 'рцкавицата ја бушнав сеа за да се распролети можда и на јазик да си го вратам, пирсот мислммм |
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto ne te slusam sto da stavam podkovicata da ja ostavam?:)
koja rskavica na uvoto jas kaj sto imam ili?
gornata
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аххххххх ја па помислив Иван е ондак кој те избуши?? Штрумф мене ми рече се гади од пирсање а инаце можеш али малце пеинфул ке биде али ок само мора да се мачкаш зс ако се загнои е гадно и мора на гинеколог, уролог ( ке пишев др букава бе) а иначе не ме слушаш за тоа место што ти предложив Изменето од SeXY - 26.Февруари.2007 во 00:25 |
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za koe mesto bre>
sexy nisto ne te razbrav sto bi bilo bolno
da zagnoi tuf cukni vo drvo ne me furaj ebago
ne boli voopsto
mestoto mi e inace ti vikam megi stapot i jajcata :)
|
|
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sam peer so pomos na elza :) ne boli na genitaliite nema ni krv nesto
|
|
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
иначе не ме слушаш за тоа место што ти предложив
========== KOe mesto mi predlozuivas?:) |
|
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А да пишеше се у 1 пост надувкан бе глеај ја знам дека у принвцип боли на гениталии али ок сеа како бе со елза сами?? де бе како така а стерилност не пазевте ?? ехехехе што се се деава иначе метстото е од тие 3 по ред што се последното е екстра + има функција така што причинува еротско задоволсто кај девојакта при пенетрација со што се стимулира Г точката и оргазмот е поинтензуивен еве воа ко на сексолог бзззззззззз последното http://www.bmezine.com/pierce/09-male/ladder/index.html Изменето од SeXY - 26.Февруари.2007 во 00:40 |
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa da ova e toa ama mene dole mi e skroz vikas moze da si naredam vaka a :)
neka zazdravi ova
prvo:)
inace da sami so elza i ona se ispirsa na cudno mesto:)
|
|
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
frenum ladder a series of frenum piercings forming a ladder Multiple frenum piercings placed in sequence are known as a "frenum ladder." They are usually placed along the bottom of the penis, and sometimes continue along into a scrotum or even guiche ladder. Other placements (on the top or side) are also possible. Barbells in 14ga to 6ga are the most common jewelry. While many people do the piercings one at a time, there is no reason why any number of piercings can't be done at once -- I once saw almost 75 done in one session.
See also: frenum. najdolniot na isto mesto mi e:) |
|
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма каков френум дај не зезај
Јас ти викам тоа е екстра али и принцот имам слушнато не е лошо , само грепка... |
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma jok bre da ne mozam da mocam :)
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |