IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Електронски игри
  Активни теми Активни теми RSS - Што играте во моментот???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што играте во моментот???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 28>
Автор
Порака
ASTRIX Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
OBSESSIVE DREAMS

Регистриран: 18.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ASTRIX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2007 во 10:45
SACRED- одлична игра Clap
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2007 во 17:58
Originally posted by M@$TER M@$TER напиша:

a kolku se plakja mesecno za WOW?

Ne plakam igram na odlicen piratski server world of Gore, ima nekolku bagoj samo nesto ne raboti, se drugo raboti iasto kako na orginal, inaku se plaka 800 den taka nesto mesecno
Кон врв
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2007 во 11:08
a moze da mi objasnis kakvi se tie piratski serveri???

da ne mislis slucajno na haknati serveri ili nesto drugo???

ako e nesto drugo ili pa ako sakas kazi mi go po privatna porakaSmile
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2007 во 19:08
pa odi vidi na www.wowstatus.net tuka ti se site privatni serveri odnosno ne se orginalni nisto ne se plaka ima do kaj 200 luge najmnogu, posle ima bagi bagoj imas razlicni od fun do blizlike, prvite se taka za kef se kreva do 250 a drigite kako orginalot se kreva. I to e 
Кон врв
RAKIA Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Февруари.2007
Локација: Yugoslavia
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RAKIA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2007 во 21:28
Battlefield 2 online Wink

ZAKON!
www.rakia.warsboard.com
Кон врв
TOSHO Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Јануари.2007
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TOSHO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2007 во 09:39
...Scarface ...  TONY MONTANA e napraven orginalka ...

Igrata e u stilot na GTA ali tuka filmot e filmot ...

-- f**kING COCORUCH -- Angry
Кон врв
rus mkd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Max Arena Admin

Регистриран: 13.Март.2007
Локација: Russian Federation
Поени: 232
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rus mkd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2007 во 15:47
igrajte CS!!
Heaven wouldn't be so high i know, if the times gone by hadn't been so low, the best laid plans come apart at the seams, shatter all my dreams...
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2007 во 15:53
e ja konecno imav vreme da ja doigram moha pacific bla,bla....pa pocnav sea so brothers in arms....ali nema nisto poubavo od edna partija blitzkrieg....
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2007 во 21:51

The God of War 2

Најомилената игра.. Прекрасна е
Кон врв
black-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2007
Поени: -1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2007 во 01:05
TOPLO LADNOTongue
Кон врв
Nesho Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Мај.2007
Локација: Macedonia
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nesho Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2007 во 20:52
Во моментов ја играм Final Fantasy X ( SP2 ) на PC со PCSX2 verz. 0.9.2. емулатор. Игра со најубава содржина од сите игри ( сите што ја играле на крајот плачеле и не им е срам тоа да го напишат во коментарите на You Tube: http://www.youtube.com/watch?v=sPMFXfNk1IM  Потоа ке го играм продолжетокот Final Fantasy X-2 ( SP2 ) На сите ви ги препорачувам сите Final Fantasy од I до XII ( XIII 2008 )

Изменето од Nesho - 24.Јуни.2007 во 13:45
I am the bone of my sword. Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades. Unknown to Death, Nor known to Life.
So as I pray, Unlimited Blade Works.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2007 во 01:42
Jade Empire
Кон врв
Sokol Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Март.2007
Поени: 93
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sokol Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2007 во 23:15
Momentalno CS Source i C&C 3.Ja imam igrano FF VII i za taa vikaat deka e najdobra.
Кон врв
MorbidPagan Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 27.Мај.2007
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MorbidPagan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2007 во 07:56
Моментално у World of Warcraft PvP, мада некад ми текнува C&C3 или S.T.A.L.K.E.R. да пуштам Wink
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 28>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.