|
Мерак |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 48> |
Автор | ||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А кој кажа дека не се кршат?
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa da ne te potsecam :)
ili meracki se tesis:)
|
||
|
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa imam oko od zmaj kolku edna dlanka ama ce go pokrijaqm denovive so neoj trajbol ce vidam se mislam
:)
|
||
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зашто да го покриваш???Па немој трајбл ај тоа е најпрост таттоо стил
|
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa saren li vakov da bidam :) ne4 mi se sviga nekako a ne znam kako da ja sredam :)
|
||
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ех па не се става таттоо ако мислиш да вадиш или да поклриваш! Си требал убаво да размислиш
тетоважата
еве ми ја и јас на 3 пати се тетовирам уште ја доправуваме Изменето од SeXY - 24.Февруари.2007 во 16:46 |
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hm pa treba da se doprava uste ednaska a prvicnata smisla sto sum sakal ajs da ja stavam ne e pogodena taka da P::)
:((((((((((
nemam poim bre ce vidam samo sto se pirsav od merak
ce vidam sto se desava so grbot :)
|
||
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пациент кај штрумфот ок али јас кај Игор сум си сѕтален сеа планираме книшка да ми отвори
|
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
donatorka da ne si mu:) hehehe dobar e maliot nema sto ne rekov nisto sekoj so svoite forni leb :)
|
||
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koj mal bre???? btw: да не сум офф топк мерак ми е кога ќе пивнам црвено винце во добра атносвера на летна тераса |
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa bogyy:)
boogy teski muki:)
treba da idam edna da stavam i kaj nego:)
|
||
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за Boogie мислиш?? е што кај него тетовирач и фризер не се мењале или јас така мислам и муабето ак продужуе на вај тема ој? http://Тетоважата како доживотен белег!! Изменето од SeXY - 24.Февруари.2007 во 17:28 |
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne se menjale sto zboris :)
bre :)
ne e taka :)
iskoci nadvor od balkanov vidi gi tatty artistite pa ce zborime:)
dali nema da menjas:)
|
||
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па значи на Штрумфот нешто му фале или па не сте избрале мотив??? пс, на теата ак пишуеш да не не бришат... |
||
Внеси реплика | страница <1 2526272829 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |