|
Кој е најдобар клуб на месецот? |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | |
angelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 21.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 117 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
maldini vodi moze na na c.ronaldo i negova generacija tatko da im bide |
|
angelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
liverpool se dobri.
porano mnogu gi sakav zaradi morientes, a i baros im bese dobar |
|
B0JAN
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
baros bese edno 4-5 meseci dobar od vkupno ako ne se lazam 3 sezoni... tapa. morientes po drvo zdravje.
a maldini ne e najstar vo milan, da znaes deka costacurta e so napolneta 41 godina ke se penzionira inace na kraj na sezonava , a maldini ke igra najverojatno uste 2 |
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za mene REAL MADRID(kralskiot klub) e najdobar tim
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
B0JAN
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
momentalno najdobar ?
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rekov za mene i za drugite fanovi na real
a i ne igra do tolku loso momentalno |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
B0JAN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej daj ne zezaj kako ne igraat loso... tapa se. od levante izgubija pred nepoln mesec... i toa vo jubilejot na bernabeu, 1000 natprevari... sramota. pa i ne samo od niv inace...
druze ok, si poddrzuvas tim toa e super, ali stvarno se losi. dodeka ne si ide beckham, dodeka igraat helguera, cannavaro, salgado, emerson, cassano, robinho, guti i raul bravo ne praat nisto... srekja sto go zemaa marcelo, mnogu dobar lev bek bil... idniot carlos... |
|
angelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala bogu so ke si odi beckham, da mu e*am seljako.
drugite se dobri u real so posledno natprevar malku obelia obraz. i morintes igrase na vremeto u real, eh, starite dobri vreminja raul-marintes, pa i hiero igrase uste. ja morintes i baros fizocki i si mnohu sakam, i kaka i drogba |
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ok znam deka ponekogas mnogu zaebavaat ama toa e taka zatoa sto ima premnogu zvezdi vo timot i nekogas site igraat sami za sebe... ama nemoj da mi kazes deka ne si gi videl kako igraat vo najdobro svetlo. vo real se sve talenti i oni ako se razigraat nikoj ne moze da gi tepa |
|
|
|
B0JAN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e talenti ima .... ama nema da bidat toa sto treba posto se vo real ... gago, higuain i marcelo se mn talentirani igraci ama ke im se sluci istoto sto i na
robinho ... mozda marcelo ke bide nesto posto carlos e dedo veke pa ke igra on... ima talent vo robinho, cassano i nekoi drugi ama nikogas nema da se razvijat kako igraci vo real. tapa klub, nesto ko inter... a inace, vo real ne sum gi videl da igraat vo najdobro svetlo.. osven raul i casillas koi sto se tamu od deca... drugive se proslavija vo minatoto... |
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe dobro sea ti ocigledno nema da prestanes da zboris negativno za real pa zatoa ja ke prestanam... ti si mislis taka ja vaka
|
|
|
|
B0JAN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe drugar toa ti e realosta momentalno. talenti ima, ama vo real nikoj ne stanal igrac...
ups, moja greska, osven ramos koj sto od sevilla b dojde i stana , spored mene bar, eden od najdobrite bekovi vo svetot... a glej i na ova. cicinho bese demek nov cafu... i od nego ne napravija nisto. sooci se so faktite realno . ok sto si go poddrzuvas klubot za koj navivas ali toa bi bilo ko jas, posto sum za juventus, da recam deka boumsong e podobar od ramos ... |
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e dobro de ama mora barem malku da go podrzuvam
|
|
|
|
Русин
Нов член Регистриран: 17.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тим за месец Мај .......... Манчестер Јунајтед
инаку најдобар тим во светот е Барса |
|
http://asroma-addict.com/
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |