|
Кога би имале само уште еден ден... |
Внеси реплика | страница <1 56789 37> |
Автор | |
mara
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Posleden den nema da mi se veruva, a i od kaj ke znam deka toj ke mi e posleden den, soako me udri kola namesto kaj ke najdam vreme da se zboguvam so najbliskite?
Tuku jas da si podgotvam prostalno pismo , nikogas ne znajs so te ocekuva vo naredniot moment.
|
|
Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako bi go poklonila... [/QUOTE
...ako znam koj mi e posleden den ke znam i kako da go poklonam... kamo da mokta covekova e tolku golema da moze da se ispazari za edna nasmevka da se dade eden zivot.. |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... .... ....bi stavila uste 2-3 tetovazi, bi im kazala na site sto mislam za niv i kolku gi sakam, i bu mu priznala se na toj so mi e u glava....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А зошто сето ова не би го направила денес? ЖИВЕЈ! |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa jas ke go napravam....samo togas bi go ubrzala.....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
ASTRIX
Сениор OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тогаш би си барал исповедник, како по филмовите што прават, да си ги кажам гревовите
и веројатно ке правам журка...
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neznam sto bi napravila...vsusnost mislam deka nikoj od nas neznae.
Ama grozna tema..... |
|
Sulltan Murad
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bi baral proska od gospod i bi sedel zaedno so mojata familija dodeka umram |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од самиот почеток ја мислам темава и навистина не знам одговор..Ни приближен..
Најтешко е да дознаеш кога ти е судниот момент.. Кога сите би дознале кој ќе ни биде последен момент, тогаш може да мислеиме што би правеле.. Дали ќе се радувам, дали ќе шетам или ќе средам нешто кое што може да се среди во последен момент.. Но, понекогаш ни треба цел живот да спознаеме нешто, или пак многу денови за да сработиме нешто..Се ствараме 9 месеци, растеме цел живот..Учиме цел живот, јадеме, спиеме.. Што би ми значел 1 ден??? што би му направила ...?? Да го дадам, не е бомбона да ја делам, да шетам?? Од каде да знам дали ќе бидам способна да шетам... Што е е ден ден...? Доколку би го дознала.. Сакам само момент кога ќе ги погледнам (ако ми е дозволено тоа), моите најблиски, моите кои сум ги стекнала, донела на овој свет, со таква нежна насмевка и радост во очите, гордост во срцето што навистина поминав прекрасен живот и уште повеќе што стекнав и донесов на свет луѓе кои се и ќе бидат горди на мене и најмногу на себе, што проживеав нешто што ретко кој знае да го искористи..со огромна љубов и почитување..ни во еден момент не лупајки глава за минатото.. Ништо повеќе не сакам.. |
|
|
|
ASTRIX
Сениор OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
веројатно без исклучок сите ке почувствуваме страв.
уште повеке што имаме само 1 ден за евентуално да исправиме се и да бидеме на чисто со секого... |
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од maja - 22.Февруари.2007 во 12:07 |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
ASTRIX
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
страв да, бидејки незнаеме каде ке отидеме
ако воопшто отидеме негде.... според христијанскотот верување ако си правел л оши дела и не си се покајал идеш у пекол, според сприртуалистите душата ако не ти е еволуирана т.е просветлена се рага пак како човек, растение животно или минерал зависноод тоа колку си бил лош а никој не дошол од оној свет да каже како е навистина така да можеме да си претпоставуваме кај ке завршиме.... |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Paa odma bi zaminal vo vselenata nekam da umram na zemjata
|
|
zmejko
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eh ... |
|
OK, let's START NOW
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |