|
Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 41> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka ako goltaat ... znachi uzivaat... ako ne goltaat .... ne uzivaat ... nemoze poinaku .... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mi e jasno... Зошто тоа толку ви значи? (мислам на мажите)... Моменталниот потпис на Sexy потполно го илустрира моето мислење за таа работа |
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
STAVIV KOMENTAR TAKA ... BEZ VRSKA ... AMA I NASLOVOT NA TEMATA E TAKOV ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да малце и насловот на темата е лош! Нормално ако више голта дека ужива . во спротивно тогаш е или принудена Изменето од SeXY - 21.Февруари.2007 во 09:04 |
|
sm-game
Група Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako se gadi od sperma begaj podaleku...maka ce macis so takva...
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa sega ako ti ne se gadis ne znaci deka nekoj drug ne se gadi
sto ne ja goltnes ti prv pa da i pokazes ?
:)
sto ti pravi razlika pa moze so stapala da raboti ne mora da stava nisto vo usta ako i e gad :)
ni ti ne ja lizi i gotovo nekoj ce popustio prv:)
phahah
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Голтаат коа им се голта и ај доста со овие филозофии мислам дел одаман дојдовме до закључокот
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
emi goltaat ako im se golta nie lizeme ako ni se lize
:)
|
|
|
|
sm-game
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
okolu goltanjeto...nikogas ne mi se gadi da ja zalapam posle oral...ako ti znaci toa.... okolu stopalata...dobar film...sekako... |
|
GUOL
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
decata se gadat, mazite lapat...........
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
скрос точно со некои мали искључоци |
|
GUOL
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a tie se......
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има нкои мажи кои што ја сметаат своата партнерка за дроља или к*рва па тоа не и го дозволуваат, се гадат....
па затоа жените понекад и од самата помисла дека може да испадне к*рва ако се реши ( или можда и нејзе и е убаво или ок ако се реши на вакаов чекор)не голтаат |
|
sm-game
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe "SeXY" ako mi go zalapas i ako osetis deka potoa se gadam i ne sakam da te baknam...ce se osekas kako k*rva sekako...
ako osetis podrska na toa sto go pravis, ce ti bide toplo...ce posakuvas pak, pak i pak... |
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |