|
Кој е најлесен начин до дечко? |
Внеси реплика | страница <1234 10> |
Автор | |
GUOL
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
resenieto e: bidi samo ti,i nikoj drug!!
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bidete direkni, toa ke im predlozam na devojkite, bidejki poveke momci go sakaat toa
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FLipsi, ne te razbiram so sakas da kazes, daj objasni mi u koj smisol direktni ???
|
|
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa onolu kolku on sto saka :) ako me svacas :) ti treba da si dades granica pa i ... ako treba na sred ulica:)
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e da mi bese blisko sega plamenko, ke vidis ti sto ke ti napravam ke dojde i toj den hahahhahah
|
|
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fore more info pres alt+f4:) vikas ide a:)
ce vidam :) imam oci :) za sto mi gi dal onoj od gore:)
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro srci, nego da se vratime na temata...ne mi kaza ti nekoj lesen nacin da se fati 'riba' ??? |
|
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ednostavno dobar crv :) dobro mesto pa i vreme se razbira i zelba:)
najlesen nacin so zacin:)
drugiot e kafana ama treba da zanes deka nema da se opijanis ti prv:)
ce ti otpliva inace:)
tretior go zaboraviv :) mi uspevaat prvive dva koga mi se potrebni:)
a tyretiot bese od praistorisko vreme udri zo bozdoganot po glava ,za kosa ,preku ramo u pestera eden varvarinski seks:)
i sredena rabota :) i toa tie e to:)
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
plamenko, znaev deka ke pises nesto vo vrska so ribite, zatoa i pisav u mojot post 'riba' za da sozdadam atmosfera na forumov
nego so praeme ako ne dishe ribata ???? |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najlesen nacin do deckoto e
ako igras karti gi ima tamu cetiri vo site boi zamilsi da igras poker em mozes da dobies ne eden nego cetiri a i mozes da zarabotis pari |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ne dise hm ima riba so beli droibovi ne si zanela :) vo kina i japonija i amazon ja ima koga vodata ce se isusi taa se zakopuva u kalta i tamu zivee ima i skrga i bel drob:)
nego sto pravime koga ne dise pa jas bi ja sprzil so brasno:) i prezle malce:)_
tuf tuf pa i belo vino lelel lele ce se stopi:) a zanese deka za riba ce pocnam da pisuvam :) kako da se znaeme jas i ti nesto ili mene taka mi se cini:)
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa mora ja i ti od negde da se znaeme, imam nekoe cudno predcuvstvo, nego mislev deka ke pishes deka ke i dades vestacko dishenej na ribata, ama ok sto ke ja przis, da me viknes kaj tebe na rucek zaedno ke ja jademe
a za idejata so igranje poker sto ja kaza anakon, ne sum razmisluvala, ama ne izgleda loso, samo steta sto ne znam kako se igra poker |
|
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ako ne znaes igrajte na soblekuvanje on neka tepa ti soblakajse ce mu tekne:)
sto e rabotava:)
hehe vestacko disenje na riba da i dadam ma jok poslem nikoja cura da nejce da me baci da smrdam na riba :)
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele me umre plamenko, aman puknav od smeenje, se poduv ko balon
nego moz nekoj i na toj miris se pali p.s. Se nadevam deka utre koga natalija ke se ukluce na forumot nema da gi izbrishe ovie postovi oti koga nekoj ke gi cita ke se smee od srce kako sto se smeam sega jas Pozdrav od mene |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |