|
Риба или Месо? |
Внеси реплика | страница 123 11> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 21.Февруари.2007 во 21:24 |
znaci , sekoj neka si pishe sto poveke preferira da jade
morksa ili recna riba, riba vo konzerva ili sekakov vid na meso ??? sega znam ke recete i ribata e meso, ama me interesira sto poveke vie adete eve mene na primer poveke mi e vkusno da jadam riba so lemon, nekako specijalitetote so riba gi obozavam, ne deka ne jadam i meso, normalno si jadam meso posebno koga jadam pastrmajlija aj sega vie ste na red da mi kazete sto jadete |
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS SUM KRVNA GRUPA NULTA... ILI OLD... I KAKO TAKOV SUM MESOZDER ... NO SEPAK SAKAM POLESNA HRANA ... I BI IZBRAL RIBA ZA VECERVA .. |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Riba , riba i smao RIBA bez razlika dali e morska ili rechna.A konzervirana samo tuna.Koga veke sum kaj tunata e togas ja dodavam vo mesanata zelena salata, a vo nea i mali mocareli, maslinki i varena pcenka.Mislam deka ova e mojot naj omilen rucek, salata sveza so tuna i paketce malo kreker.
Potoa polnetata riba koja ima nedelno na mojata trpeza i morskata salata kako brz rucek koga taka receno sum vo frka. Znaci pred mesoto ja stavam RIBATA |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele maja, mi se prijade riba momentalno otkako go procitav tvojot post gotovo pocnaa i ligi da mi tecat
inaku i jas jadam riba, ama koga sum u frka jadam makaroni so tuna, nekako toa mi e najomileno |
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga e riba vo prasanje iako veke e pokasno sepak ne bi odbila ni jas.
Testeninite , makaronite so tuna e edno moe omileno jadenje kako i oriz prigotven so rakcinja. Se zavisi od nas kolku ja sakame ribata.Zosto ima mnogumina koi velat im smetal samiot miris na istata.No dolgiot zivot na mediteranskite lugje ja nosi tajnata bash vo morskata ishrana. |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sa, i ne samo toa, velat ribata bila dobra za vidot
|
|
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kakva riba be...nema sansa...samo meso...e tuka nemozam da se najadam posebno pilesko i svinsko
|
|
respect my authoritaaa
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И двете ги јадам и обожавам..
Рибата си има повеќе значение и поомилено ми е од месото , но си ги јадам и двете..Без разлика какви се.. |
|
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sakam riba, edinstveno skusa i haringa na skara i sitni ripcinja, ne sum ni nekoj ljubitel na meso, gi jadam site vrsti na mesa i najveke go sakam na skara.
|
|
TOSHO
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 23.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Meso se razbira ... no obavezno riba 2 pati vo nedelata, osobeno losos za zdravo srce ...
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јадам риба.... Јадам и месо... Ама месо многу ретко... Повеќе сакам риба Ама многу се нервирам ога има ситни коски и неможам да ги извадам....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sakam da dodadam deka jadam pisleski stek, lele toa mama ko naprave so kompiri i salata i pileski stek, lele kako da sum na maj nekade, prekrasno , mnjam, mnam, mmmmm
a koga odam kaj baba mi na rucok, jademe kokoshka i oriz...mmmm i toa e mnogu ubavo, pogotovo u kombinacija so salata od zelka sto dedo mi ja prave kako za celo selo |
|
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Riba , riba i samo RIBA bez razlika dali e morska ili rechna.A konzervirana samo tuna.Koga veke sum kaj tunata e togas ja dodavam vo makaroni ili spageti. Mene mnogu me zafrkavaat bidejki ponekogas mozam da recam "Fish is my Drugs". Mnogu sakam riba
Znaci pred mesoto ja stavam RIBATA |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
maja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo emush i ti kako mene , riba i samo riba
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |