|
насмевка |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 21.Февруари.2007 во 01:39 |
ako e bez polza--- mnogu
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
????? cudno a razbiram mnogu lugje??????????
nesovrseni zborovi postojat |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AHA SEGA SVATIV TOA TI E
BILY THE KID ili KILL BILL jasno e sega |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imase ednas edna nasmevka
se vikase MILIONSKA |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislis deka e do slikicka?
jes da mali raboti go vrtat svetot no navistina treba da se mnogu treba od nesto da se pocne no nemam namera da pocnam od slikickata |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sorry
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога е од срце насмевката ми значи многу, нема поубаво од ведро лице со искрена насмевка..Се останатото се развлечени гримаси кои ми крадат насмевка, но не и значение.
|
|
|
|
ASTRIX
Сениор OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
посебно ме радува кога ке ми се насмевне моето ангелче, внуката Луција.
а и општо сакам луге кои се смеат, шират позитивни вибрации |
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ева Лонгориа, NBA All Stars Weekend Las Vegas 16-18 February
Кога Паркер го даде кошот од центар! Тоа се вика насмевка! |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сaкам насмеани и луѓе
од намќори кожа ми се ежи Изменето од ACELERA - 04.Март.2007 во 00:45 |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ke pocuvstvuvam deka e iskrena,mi znaci mnogu,ako e kako sto Natalija rece bas nisto duri i me nervira
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ne mi znaci mnogu ako nekoj mi se nasmee, vo takov slucaj moze samo da predizvika i jas da mu se nasmeam poveke mi znaci pregratka otkolku nasmevka |
|
|
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не би рекла изнудена (изнудување значи правење нешто со сила) туку предизвикана. Ако успееш некого да го насмееш, значи си дал многу...за мене тоа е како вдахнување живот во затворен цвет кој потоа ширум се отвара....а дали е искрено или не, тоа се чувствува... |
|
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |