![]() |
|
Вашата одлука е.... |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 13.Октомври.2006 во 17:39 |
......momcinja, zamislete go slednovo....ozeneti ste ( pa duri mozebi imate veke i deca) a postoi edna zena sto ve izluduva.....znaci ve privlekuva nenormalno i na nekoj nacin vie sakate.....za edna nok ili sepak za dolga vrska.....Kako ke se odlucite ??? Dali razumot ke bide pojak od srceto iako vasiot brak ne ide kako sto treba ??? Epa ajde da ve cujam ....cekam komentari ...... |
|
![]() |
|
![]() |
|
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tesko prasanje, ama bi probal za edna vecer ( moze i poveke ) :)). a za da rasturam brak poradi druga...treba stvarno da ne mi odi brakot i da e ocigledno deka bi se zaveduvale, pa da odberam nova vrska... Sto znaci deka i da ne e vo prasanje druga devojka-zena.. brakot ke se rasturi, NO ako brakot ne e za rasturanje...mislam deka e zalosno da se rasturi poradi druga... i SEKOJ sto ke kaze deka ima dobar brak ili priblizno dobar a ke go rasturi poradi vas ( nekoja devojka ) LAZE.... toa e samo odolgovlekuvanje za sex vrskata da trae sto podolgo...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
When in doubth... f**k - Al Pachino MIRISOT NA ZENATA se e kazano
|
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
alo decki daj da ja aktiviame malce i ovaa tema
![]() ![]() ja posto ne sum mazena, nema so da kazam ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
јас би сакала ако има такви склоности да зјапа по други, доброволно да ме напушти без никакви двоумења
едноставно не поднесувам машки што никогаш нема да се наситат од гледање туѓи задници и предници, ![]() |
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Samo mrtov maz ne se vrti po dobra zena
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
a be kakov razum , odam ja e*am i si zaminuvam , ne ke ja nosam doma kaj zena mi
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Дали е грев веќе впуштањето во некое задоволство надвор од бракот ?
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
grev e , preljuba e vo sekoj slucaj , samo pogolem grev e da prodolzis da se gledas so e*acicata i parite mesto vo semejstvoto da gi davas na svalerkata e toa sakav da kazam
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
а па таа швалерката глупа е?!
па она за што иде со женети за СПОНЗОРСТВО... |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Не значи дека секогаш е за спонзорство, некогаш и одговара калапот па јадна никако да се откачи
![]() Изменето од maja - 20.Февруари.2007 во 11:50 |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
nekogas ne mora sponzorstvo, dovolno e da se javi jaka zelja
|
|
|
|
![]() |
|
секад али верувај секад има некаква намера, цел
дека сум женско ти кажувам... јас не се ни фарбам ако не размислам што корист ке имам од тоа... не па швалерка... што бутици испразни цаци (швалерка со педигре од комшии) од швалерајство ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |