![]() |
|
Секс за 1000 000$ долари?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 22> |
Автор | |
ASTRIX ![]() Сениор ![]() ![]() OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
можеби си мислиш се неможе да се купи со пари ама кога ќе помислиш сто се моеш да напраиш со тие пари ќе размислиш два пати
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Нема ни еднаш него камо ли да ги види парите
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Онаа што не може да се купи со пари може да се купи со многу пари. Изменето од perinosi - 15.Февруари.2007 во 12:21 |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Abe da ali ke zamizis oci jas mislam za toooooolkui pari
![]() |
|
![]() |
|
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Шала на страна, секс за пари никако па незнам колкава сум нека биде. Тоа би било како на ѓаволот душата да си ја продадеш. Би бил човек без све јас,роб, со каква свест би живеел тогаш? Најверојатно со никаква. Подобро нека си бидам свој на своето со 1000 денари во џеб, одколку цел живот роб на некого за 1 000 000 $.
|
|
![]() |
|
Тој односно таа што би ми платила 1 000 000 $. за секс мислиш дека ќе ти плати, ќе има секс и готово те остава на раат да си живееш среќно? Ако мислиш така се лажеш, чиста логика колку и да е некој богат нема да даде толкава сума на пари и после да те остави на мира, туку ќе му бидеш цел живот роб,цел живот ќе те уценува,не фала мене тоа не ми треба. Ако сум доблесен човек, ако образот ми е чист и без тие 1 000 000 $ повеќе ќе вредам од таа што би ми платила толку,за тоа што мене не ми требаат пари за да имам некоја девојка, а на таа некоја си ако плаќа толку многу сигурно вреди многу помалку од мене за тоа и плаќа за секс.
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
NA OVAA TEMA SEX-OT MNOGU SKAP...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
не е скап али може да се понуди скапо
![]() ко на фјум ви е темава
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ni sum frlal niti ke frlam pari na pichki,....barem ne, direktno za niv!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
sm-game ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 67 |
da si puknes....za milion dolari u kes nema p**ka sto nema da legne...
nema...NEMA...NEMA... I KOLKU DA GLUMITE .... |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ma,ima,....samo posle ke se kae,...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
mislam deka ne postoi devojka so bi odbila takvo nesto.ovde na forumov da so zborovi ali druksie bi bilo da nacekaat takva sansa sansa... |
|
speed
|
|
![]() |
|
Sailor ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јули.2005 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 587 |
za milionce...odma!
![]() |
|
![]() |
|
nemam milion za zal....samo deset $,....pa,koja saka,...neka poveli!,....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |