|
"Foto Akcija" |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
Sanja84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto bidna od toa sto bese spomnato za sabota?toa e zadutre
|
|
|
|
Perko
Нов член Регистриран: 17.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bi sakal da gi zamolam site luge koi go posetuvaat sajtot, a imaat bilo kakva informacija za konk*rsot sto go organizirase Zdruzenie na Fotoreporteri na Makedonija, da mi prenesat nesto.Ili barem da mi dadat mail na Andon Davcev bidejki on ja prenese informacijata na sajtot.Sigurno znae nesto poveke.
Vi Blagodaram |
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Posledno sto cuv bese deka Andon seuste se obiduva da obezbedi sponzori, ako ne povece, barem za nekakva pristojna izlozba na prijavenite fotografii po konk*rsot.
Go nemam tuka mailot na Andon, no veruvam deka cita ovde od vreme na vreme pa moze ce se javi :) |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
*Fros*
Нов член Регистриран: 18.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja docnam malce poveke, gledam poslednava poraka pratena e mart. Amin na nekoj mu tekna! samo toa ke go kazam
Ne sum bas nekoj forumdzija, ali ete Bobi mi predlozi (citajte me natera) da vidam sto kako se desava na forumov. Edno prasanje; dali primate fotoshop freakovi vo klub? |
|
To See the World
in a Grain of Sand And Heaven in a wild Flower Hold Infinity in the Palm of your Hand and Eternity in an Hour |
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
*Fros*, klubot e foto klub, ama recisi site r'ckame i photoshop. Ni nema drugo .
Dali ti r'ckas i fotografija? |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |