IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Ми фали, ми недостига
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ми фали, ми недостига

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 126127128129130 473>
Автор
Порака
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2007 во 19:17
koga ne sum na forum on -line sekako deka mi falat sine onie koi gi znaam od forumov...gi ima mnogu nesakam da nabrojuvam da ne ispadne kako nekoj da dvojam,nema da spomenam nickovi samo ke kazam ,znaat site tie koi mi nedostigat,site onie koi sakam da giHug
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2007 во 20:04
mi fali Strumfeta Approve
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2007 во 13:06

BAS VLEGOV ZA MONA LIZA....
FALI NA FENIX-TRETA PORTA... !!!

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2007 во 16:23
KALINAAAA!!! Cry EMUSSSSSSSS!!! Cry FLIPSIIIII!!! Cry BABYBLUUUEEEEE!!! Cry... MORE KOLKU MI NEDOSTIGATE DECKI, AMA NE MOZAM MNOGU CESTO DA DOAGJAM ZOSTO KOMPJUTEROT MI E MALKU ZAEBAN... PA TAKA DA...
AJDE I JAS DA SI JA KAZAM MOJATA TOP LISTA:
KALINA
EMUS
EMILIJA_90
MONA LIZA
BIG KISS
BABYBLUE
FLIPSI
IVANCIC
ENGIE
SNEGULKA
STRUMFETA...

Изменето од plavusa - 17.Февруари.2007 во 16:35
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2007 во 16:36
Душичке еве јас сум тука Hug
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2007 во 17:37
Originally posted by Dana Dana напиша:

I bosab mi fali, retko ha gledam

дана Hug тука сум Tongue
Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2007 во 17:53
mi falat drugarite od mkd...i vinoto od vcera ama vecer ke go vidam i pa ke go gusnam...
respect my authoritaaa
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2007 во 18:44
Ми фали БЕЛЕГ
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
snegulka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2006
Поени: 3201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2007 во 19:01
мона,калина,бејбиблу,бигкис,делфин,плавуша.....
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2007 во 19:58
ех и те како ми фали.....Unhappy
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2007 во 20:11

MENE CELO FENIX DRUSTVO ....

SAMO BOSICHKA ME DRUZI...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
perinosi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2006
Поени: 406
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај perinosi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2007 во 20:35
Ми фали една форумџика, ех ама е добра.
Кон врв
DreamGirL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Регистриран: 29.Ноември.2006
Поени: 4292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2007 во 01:14
Originally posted by plavusa plavusa напиша:

KALINAAAA!!! Cry EMUSSSSSSSS!!! Cry FLIPSIIIII!!! Cry BABYBLUUUEEEEE!!! Cry... MORE KOLKU MI NEDOSTIGATE DECKI, AMA NE MOZAM MNOGU CESTO DA DOAGJAM ZOSTO KOMPJUTEROT MI E MALKU ZAEBAN... PA TAKA DA...
AJDE I JAS DA SI JA KAZAM MOJATA TOP LISTA:
KALINA
EMUS
EMILIJA_90
MONA LIZA
BIG KISS
BABYBLUE
FLIPSI
IVANCIC
ENGIE
SNEGULKA
STRUMFETA...
dusicko eve i ja sum tuka...oti vo posledno vreme ic ne se pogoduvame online Unhappy Guska do tebe i do site drugi Hug
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2007 во 01:32
i mene mi falevte site...............ama sto da pravam koga ne mozam da vlezam na forum.......nekogas cekam 15 min. za stranata na idividi da mi ja otvori, a forumot nikako Confused
ah, ovoj internet...
ve guskam site najsilno Hug
kuliraj
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 126127128129130 473>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.