|
Што сакаат мажите? |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 37> |
Автор | |
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вон тема е, ама и жените истото го сакаат.
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakaat i zena vo koja sto ke veruvaat....
|
|
perinosi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите машки истото не го сакаат, па затоа мислам дека не треба да се генерализира, тука вкусови се во прашање. Физичкиот изглед е важен но не и пресуден. Не барам партнерката да биде со пропорци 90-60-90, но да има шарм, заводлива фаца, став ( држење на телото), да биде природна, не мора да има големи цицки како на Саманта Фокс, доволно е да имаат убава форма, убаво тртлесто газе чија големина не ми е важна но формата ептен ми важна, убави ноџиња. Да не е прениска или повисока од мене.
Е внатрешната убавина ми е најважна. Незнам на кој како ќе му звучам ама тука нема одстапки. Да биде паметна (не повеќе од мене), педантна, добри навки, стабилен, цврст карактер или подобро кажано некоја со која сум на иста фреквенција, а и најважното, таква што знае да размислува свесно и реално односнио таква што знае будно да го живее животот.
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KAKO JA OPISA KAKO ROBOT SO POVEKE PROGRAMI ...
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сите овие карактеристик8и ако ги има жене у брак теогаш таа е супер за еден Балканец
|
|
perinosi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова ако се однесува на мене, мислам дека таа некоја си што ја опишав не е идеална и тоа не е нескромно од моја страна затоа што идеална би била некоја која би поседувала многу подобри особини од оние што ги напишав. Но не ни барам идеална од две причини. Затоа што таква се уште не се родила и затоа што и самиот јас не сум идеален. Изменето од perinosi - 15.Февруари.2007 во 23:52 |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE DRUZE... GO KOMENTIRAV TOA KAJ SEXY.... ZA ZENATA KAKVA DA BIDE VO KREVET... VO KUJNA I SLICNO.. INAKU TVOJOT KOMENTAR MI SE DOPADNA .... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E ako fali uste nekoj ke instaliras
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zeni,be,...shto drugo bi sakale,...................aj,dobro so golem broj iskluchoci
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DALECINSKO
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Betty
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se razbira sekogas da si sexy...
|
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
normalno i zabavna a ne monotona i pateticna
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e stojam na ova hehehhheheheheh |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |