![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 531532533534535 1762> |
Автор | |
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
а синока беше и бети тука и она има ново аватарче со газе
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Ina Betty go vidov avatarceto,,,na blic,od doma..se gledam.. Bosa i batkite pak gi vidov |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
PAK tipcite okolu kolata..
WOW,LUDILO
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Ma sto da zelim
sve je tako daleko i sad mi zao sve bi opet ponovo najljepsu pjesmu tebi bi' pjevao hej kamo srece da sam pjevat' mogao Ptice u bijegu tisina gradi zidove zvoni zbogom rijeci kazne Bozije te tvoje usne opojne jos uvijek sanjam kako su me ljubile Ref. Jesen u meni tuguje zasto sanjam cemprese moje ceste ne vode nikuda jesen u meni caruje a u tebi proljece ni sunce ne moze ne moze kroz oblake rano moja, hej S kime sada putujes ma sto da bilo nemoj da mi tugujes najljepsu pjesmu tebi bi' pjevao hej kamo srece da sam pjevat' mogao Ref. Jesen u meni tuguje zasto sanjam cemprese moje ceste ne vode nikuda bez tebe jesen u meni caruje a u tebi proljece ni sunce ne moze ne moze kroz oblake rano moja, hej МОРЕЕЕ ПИТУУУУ ЕБА ГО И ЈА КЕ ЗАБЕГАМ СЕА ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
LELE....zabegavte gotovo...
KE ODAM JAS NA PAUZA,
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
NAOCARE CRNE............
NISAM PREZIVEO NEVERSTVO TVOE,
DA NEKO IMA ONO STO E MOE......
![]() ![]() ![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
Album ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
NE STE SAGLAM VIE
![]() |
|
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sedeo je preko puta mene u kafe baru na peronu cekali smo voz za jug da krene zalutali u vremenu Gledao je negde u daljinu cinilo se k'o da sanja od ljubavi do tuge nit je tanka a moja je ipak najtanja Ref. Poludela, za jedan dan sada zivot dajem ako me se seti poludela, al' dobro sam jer to sto srcu prija ne moze da steti Poludela, za jedan dan pa ga od tada nocu sanjam vrlo cesto poludela, al' dobro sam i u grudima mu cuvam jedno mesto Rekao je tiho dovidjenja i pruzio mi ovlas ruku sa tom se slikom svakog jutra budim na jastuku, na jastuku Put me vodi na sve cet'ri strane al' ko za inat nikad vise tamo gde jos jedna kosa plava na jesenje kise mirise |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
DOK PARTIZAN BITKU BIE...HEJ,HEJ,HEJ...........
![]() ![]() ![]() SEGA SAGLAM SME???????
![]() ![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
питууу прати ме бе не бива сеа сама да пеам
![]() |
|
![]() |
|
AH KADE E MOJTO LIBE,
DALI MISLI TOJ NA MENE,
JAS ZA NEGO SAMO VENAM,
I ZA NEGO JAS KJE UMRAM.....
|
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
POZDRAV OD MENEEEEE..... DO BOSICHKA, IRENCHETI, MARIJANCETO I LILU... BEV NA GOSTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
КАД ТИ КАЖЕМ ДА ТЕ ВОЛИМ
ЗАДЊИ ПУТ ДА ИЗГОВОРИМ ТО ............... И ТОЛКУ ... ЕТЕ ВЕТУВАМ НЕМА ПОВЕЌЕ СТИХОВИ... ТЕРАЈТЕ МУАБЕТ.... ПОЗДРАВ... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
A TI NEMA DA TERAS MUABET SO NAS???
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 531532533534535 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |