![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 530531532533534 1762> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cuci...a be kaj si... Samo zeni sme..si....i to |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ти буди далеко ,ти само буди далео
зелена реко давних момачких снова ја сам се зареко ја сам се давно зареко да у мој живот никад нече уселити нова све ј е лаж само пуста лаж што сде око нас у круг врти све ј е лаж само пуста лаж осим смрти ја нисам био ту не не ја нисам био ту те ночи кад су кажу је видели с њим ја нисам био ту не не не нја нисам био ту ал знам да лажу све и не верујем им све је лаж само пуста лаж што сде око нас у круг врти све ј е лаж само пуста лаж осим смрти моје су руке моје је све цвало и блистало због ње моје су очи уморне сјале и блистале сбог ње све је лаж само пуста лаж што сде око нас у круг врти све ј е лаж само пуста лаж осим смрти |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
аааа Вал што ти текна на него
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Val ne ke mozam nitu utre na kafe... a neli Marko doaga vo sabota taka barem rece. Se nadevav deka togas ke se vidime...
Kako stojat rabotite so moive obvrski do kraj na fevruari ne ke mozam da izleguvam... no ke vidime ...ke se "teleportiram" so mislite megu vas... ![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Pitu kolega sto e ova raspolozenie kaj tebe?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Vazi Irence,nema problem...NEXT TIME
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Neznam
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
A Marko deneska go nema?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Nedjelja, prokleta nedjelja
nigdje nikog, pustinja u nasim snovima jos samo sjecanja Cekamo, mi samo cekamo balerina, zar si zaspala zar stvarno ne vidis, na kakvom tankom ledu plesemo Ref. Dolazi duga, duga noc al' i ona mora proc' i kada kise padaju tvoje mi usne trebaju da me smire svojim njeznim dodirom Sutimo, mi samo sutimo kao da se vise ne volimo a nije istina ja znam da nije istina Ref. Jer ljubav nije prestala samo se je sakrila otvori oci, pogledaj sto je iza oblaka I kada kise padaju tvoje mi usne trebaju da me smire svojim njeznim dodirom |
|
![]() |
|
Marko,e na rucek,mislam.....
![]() I MENE MI FALI,,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
DOMAKINKE..STAVI NEKOE KAFE..VAKA LI SE CEKAAT GOSTI..
![]() EH RABOTAM DE:))
|
|
![]() |
|
Lele Bosa nodzinja
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Domakjinkata ne pie KAFE I NE ZNAE DA VARI,,CUCI
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
DA,bOSA..od doma ti gi vidov nodzinjataaaaaaaaaa wow |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 530531532533534 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |