![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 529530531532533 1762> |
Автор | |
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eve poleka idam......
i mene me boli...ja skapav vcera.....
![]() tebe od sto te boli???????
![]() ![]() ![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ти знаш да мој је живот швицарска
.................... имам све што пожелим само једно не да ме неко бар на трен воли због мене ................ с времена на времене твоје име споменем ................. ночас ме је стало чујеш ли будало доџи док ме није срце издало.. .................. мој је живот швицарска.. ................ |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
вал самичка сум....сама пијам..сама славам
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Pitu, a be pozdravi se eba go.....
![]() barem megju dve strofi..ili dve pesni....
![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
питууу ела да те стиснам малку
![]() |
|
![]() |
|
I mene od nego...
a Trifunce, Trifunce, sto ni storI.........
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() Bosa...a komsijata???
![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
учини ми праву ствар
пусти неку стару ствар што на њу ме потсеча да се боље осечам |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
неке дани слике
опет започињу плес на уснам ми песак а у срцу земјотрес |
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Kolegaaaaaa
![]() AJDE STOP
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Вал а на кој комшија мислиш повеке ги има
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
POD IGNORE NE STAVI NAS.....TRI ZENI...OVDE
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Toj so koj si odite po v
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
LELE..EDNO CUDO NAROD SE SOBRALO:))
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 529530531532533 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |