|
Што сакаат мажите? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 37> |
Автор | |
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bajaderce,
Ona sto znaat mazite za ZENITE E DEKA ZENITE IMAAT GRADI...ne gledaat drugi kvaliteti....relanosta e potvrda za ova moe tvrdenje |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
bajaderam
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne se obiduvam da te demantiram vale samo sakam da kazam deka poraj site tie tvoi tvocni podatoci za toa sto sakame ima nekogas i nekoi drugi tocki koi pagaat vo oci kaj maskoto
|
|
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam bajaderce,znam...
Ocite, sharmantnata nasmevka.....senzualni usni |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
bajaderam
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eee toa veke e druga definicija
ama taa ne ja kaza ti
ja kaza ona sto pali samo
pali i ova ama sepak zestinata ne e tolku izrazena
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што ве гледам чудни бре.... мажите сакаат да имаат спремен ручек... а ако успут му се најдат сензуалните усни, уште поарно
Изменето од Julija - 13.Февруари.2007 во 20:42 |
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS PADJAM NA KOLENO ...
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ocigledno si igrash Amstel ti so sekoja devojka/zena, no se dodeka ne se ZISHNESH, posle ke duvash i na LADNO
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Амстел,кога веќе ќе дојдеш до киселото млеко, верувај изгорениците нема нишѕо да ги смири , па макар ставал облози. хахахаха
Што се однесува на темава, мажите пред се сакаат девојка жена покрај нив, која со нејзината умешност ќе знае како да го освојува постојано... |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i treba da bide fin so igrackata, da go postue upatstvoto za upotrebba....da ne ra rasipe......
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZENATA NE E IGRACHKA MO MENE ... MASKITE SI SE RADJAAT SO IGRACHE... A ZENSKITE PRVO IGRAAT SO KUKLI ... SE DODEKA NE SI NAJDAT IGRACHE.... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MALKU ZENITE DA DAVAAT OTPOR... NEKOJA AKO KAZE: NA !!! I NIE GOTOVI SME .... KAPUT.. |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
bajaderam
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa dobro so otpor sepak poveke se pali atmodferata megu dvajca se sl*gam
|
|
bond007
Група Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 80 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova ne mi e jasno. Kako moze zena da ti kaze "na" i sl? Maskoto e onoj sto ja vodi igrata.Toa "na" ili "da mi dade" NE POSTOI u realna komunikacija , TOA SE ZNAE. |
|
EYES WIDE SHUT
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Постои....
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |