|
Светла Точка! |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Испратена: 06.Февруари.2007 во 23:40 |
Kako i poveketo nasi drugi novinari i taa poveke saka da filozofira i po sekoja cena da go slusne onoj odgovor sto nejze i odgovara.Imam vpecatok deka sogovornikot neznae sto u stvari go prasala koga ke pocne da go "objasnuva" prasanjeto ponekogas i po 5 minuti,sakajki da pokaze kolku e ona spremna,pametna i nacitana.Licno,vo posledno vreme izbegnuvam da ja gledam emisijata samo poradi nea!
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Испратена: 08.Февруари.2007 во 11:29 |
За да викнеш некого и нападнеш со аргумент, треба и да умееш да го водиш полека соговорникот..
Има некој концепт, но не знае да го игра гостинот.. Конверзацијата не ја води како треба.. Поставува прашања понекогаш на место, но честиопати лута и самата, мислејки дека ке погоди каде треба.. Више е пис на уста него добар новинар.. честопати ја следам, но ме иритира нејзиното незнаење.. Сите умееме да проследиме нечии статии живот движење низ политиката..Но, дали сите умееме да го извозиме културно соговорникот брецкајки го таму каде што никој ништо не прочитал или со малку труд се заташкало.. Така да ме разочарала од дамна, но од друга страна интересни ми се гостите пак како нејзе ја водат.. |
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Испратена: 08.Февруари.2007 во 14:12 |
Toa e tocno ona sto go mislev,bravo be Natalija |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Испратена: 15.Февруари.2007 во 08:35 |
Ja obozavam voditelkata , ekstra e , stara stara ama tolku ebozovnA :))), gi pleska politicarite v mucki so direk prasanja , svaka cast
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
bond007
Група Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 80 |
Испратена: 15.Февруари.2007 во 10:38 |
Olivera e strasno pametna osoba.
Od televizija odamna se otkazav,taka da i ova go "gledam" samo na menjanje na kanal.Vo "svetla tocka" definitivno ima nesto TEMNO. Zosto vo emisijava nekogas ima - povekje gosti (i togas e normalno DEBATNA),a nekogas - samo 1 gostin (kao pred nekoe vreme Trifun) ...Olivera ne e glupa da napravi emisija bez koncept. EMISIJATA E NARACANA (moja opservacija na temava). |
|
EYES WIDE SHUT
|
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Испратена: 10.Јуни.2007 во 02:58 |
NA KRAJ OD TUNELOT.....ILI VO TEMNINATA....
|
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Испратена: 12.Јуни.2007 во 01:34 |
najsvetlata vo ovaa nokj.....
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Испратена: 29.Јуни.2007 во 15:00 |
интересни изјави од Тачи, како да бил на пеглање кај некој медиа консултант!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Испратена: 29.Јуни.2007 во 16:31 |
ЗА ОЛИВЕРА И СВЕТЛА ТОЧКА.
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Испратена: 29.Јуни.2007 во 17:20 |
Оливера Трајковска е премногу опширна и нејзините прашања траат по 5 минути едно. Треба да биде поконцизна и потолерантна.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Испратена: 12.Октомври.2007 во 20:04 |
Светлата точка во емисијата е Оливера Трајковска.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
VladimirCHE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 117 |
Испратена: 12.Октомври.2007 во 20:20 |
Оливера Трајковска dozvoluva svojata pregolema ambicija da ja prenese preku mediumite sto i e najlosata taktika - ne go saka toa narodot Olivera
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Испратена: 17.Октомври.2007 во 23:30 |
А, после со апаратот на балкон и чекај ја звездата да ја фанеш на спање за да ја снимиш. Нели, во право сум. |
|
|
|
orlov
Испратена: 25.Октомври.2007 во 01:04 |
Во Светла Точка, најсвтла е Ана Пановска, другото се е ствар науредниците ина оние кои вршат цензура. Изменето од orlov - 25.Октомври.2007 во 01:06 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |