![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 519520521522523 1762> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OVOJ RITAM BAS MI ODGOVARA.... AMA ZA FULL PLEASURE ... SE ZNAE STO E 100 % ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
![]() ![]() ![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
CONECTING PEOPLE AD
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Betty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Stvarno Marco ...Vallllllll
ni nedostiga ![]() ![]() ![]() ![]() ke bese epten ... |
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
![]() |
|
GLAVEN PROIZVOD BROKULA VO KOSULA...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Betty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
ej obavezno go zimame teta ...
dobar e za vo DOO ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
KAKO STO ODI RABOTATA ... KE SI ZEMIME EDNA OPTICKA LINIJA .... I DA IMAMA NEOGRANICENO BRZ INTERNET.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]()
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moram da odam tipov moj me bara
mu nedostigam.... aj ubavo pominete si i bez mene ve sakam najmnogu ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
DA ... I MORKOVOT... TAKA E..
TETA .... PRED NEKOJ DEN NAPRAVIVME LUDILO NA CHATOT... IM KAZUVAV RECEPT ZA MESENJE NA LISNATO TESTO.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
super e i ova,Marko...navecer po brzo ide..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Ti si mi u mislima Ti, ti si mi u mislima ti, ti si mi u grudima jos plovis mi u zilama Jos lutas mi po mislima cak i sada kada nisam tvoj jos drzis me u zubima bez tebe nisam vise svoj i kako sada da se oprostim od tebe i kako sada da zaboravim na sve Ti dizes me do oblaka ti spustas me u grob ti grad si moga sumraka a ja sam uvijek tvoj sam rob i kako sada da se otkacim od tebe i kako sada da zaboravim na sve Ti, ti si mi u mislima ti, ti si mi u grudima jos plovis mi u zilama ja sam covjek tvoj (2x) Ti, ti si mi u mislima ti, ti si mi u grudima jos plovis mi u zilama ja sam covjek tvoj (3x) |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 519520521522523 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |