|
Секс за 1000 000$ долари?? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 22> |
Автор | |
ASTRIX
Сениор OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
можеби си мислиш се неможе да се купи со пари ама кога ќе помислиш сто се моеш да напраиш со тие пари ќе размислиш два пати
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема ни еднаш него камо ли да ги види парите
|
|
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Онаа што не може да се купи со пари може да се купи со многу пари. Изменето од perinosi - 15.Февруари.2007 во 12:21 |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe da ali ke zamizis oci jas mislam za toooooolkui pari
|
|
perinosi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шала на страна, секс за пари никако па незнам колкава сум нека биде. Тоа би било како на ѓаволот душата да си ја продадеш. Би бил човек без све јас,роб, со каква свест би живеел тогаш? Најверојатно со никаква. Подобро нека си бидам свој на своето со 1000 денари во џеб, одколку цел живот роб на некого за 1 000 000 $.
|
|
perinosi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тој односно таа што би ми платила 1 000 000 $. за секс мислиш дека ќе ти плати, ќе има секс и готово те остава на раат да си живееш среќно? Ако мислиш така се лажеш, чиста логика колку и да е некој богат нема да даде толкава сума на пари и после да те остави на мира, туку ќе му бидеш цел живот роб,цел живот ќе те уценува,не фала мене тоа не ми треба. Ако сум доблесен човек, ако образот ми е чист и без тие 1 000 000 $ повеќе ќе вредам од таа што би ми платила толку,за тоа што мене не ми требаат пари за да имам некоја девојка, а на таа некоја си ако плаќа толку многу сигурно вреди многу помалку од мене за тоа и плаќа за секс.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NA OVAA TEMA SEX-OT MNOGU SKAP...
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не е скап али може да се понуди скапо
ко на фјум ви е темава
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ni sum frlal niti ke frlam pari na pichki,....barem ne, direktno za niv!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
sm-game
Група Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da si puknes....za milion dolari u kes nema p**ka sto nema da legne...
nema...NEMA...NEMA... I KOLKU DA GLUMITE .... |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma,ima,....samo posle ke se kae,...
|
|
|
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka ne postoi devojka so bi odbila takvo nesto.ovde na forumov da so zborovi ali druksie bi bilo da nacekaat takva sansa sansa... |
|
speed
|
|
Sailor
Сениор Регистриран: 19.Јули.2005 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 587 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za milionce...odma!
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemam milion za zal....samo deset $,....pa,koja saka,...neka poveli!,....
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |