![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 486487488489490 1762> |
Автор | ||||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Veter silen ke me ODNESE..N
![]() |
||||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
pozdrav ubavice
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|||
OOOOOOOOO DJAKI... DOBREDOJDEEEEEEEEE TE NEMASEEEE |
||||
|
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
????
prevod molam
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
|||
dva dena bev vo Skopje, a ti ni na kafe ne me pokani
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|||
.........
![]() ![]() ... maz i zena selani na niva,od porojnit dozd se krijat pod drvo,i ja pocnuvaat "onaa" rabota......posle izvesno vreme mazot prasuva...!!
-aj proveri,dali e vo tebe ili vo kalta.......
-vo kalta e!!!......i ja poprava greskata......
pokasno mazot pak:
-proveri ubavo mori zeno....!!!
-vo mene e!!!-mu odgovara zenata...
-aj te molam.....vrati go vo kalta.........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||||
![]() |
||||
|||
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() PAUZA
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
|||
ЏАКИ А ДА ЈА ОДВЕДЕШ ДО МАГАЦИН И ДА ТИ ДАДЕ СЕ ШТО ТИ ТРЕБА НА ПИШЕНКА ![]() ![]() ![]() |
||||
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
||||
![]() |
||||
|||
Djaki..
A MENE NE SON MI SE KAZA DEKA SI VO SKOPJE,,
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
KASPERCE,,
kako si ti denes??
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од kasper - 14.Февруари.2007 во 11:03 |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Akciicka,seuste ne..Kasperce..cekam nekoja povolnost..nekoja up cena..ama za gezme..ke se najde od drugi izvor
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|||
TUKA SUUUUUUUUUUMMM.... ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 486487488489490 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |