|
Напиши љубовен текст (дневник на вашата душа)... |
Внеси реплика | страница <1 45678 58> |
Автор | |
vinona
Сениор Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 95 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вечерва дедека розата ја милува тревата,
додека тивката нок го сонува денот, вечерва додека сите во рајот сонуваат, јас сонувам за твојата рајска прегратка. Сонувам и за твоите топли бакнежи, во кои страста, нежноста и љубовта се споиле, се сеќавам на незаборавните мигови што трага ке остават во срцата на они што се сакале. И продолжувам да сонувам, несвесно бегам од реалноста низ сонот само една мечта ме води, фантазија исполнето во нестварноста. Не, немојте, не будете ме... Оставете ме барем во сон да го имам пуштете ме барем уште малку да уживам во она што го немам! Сонувам... |
|
devojce^
Група Регистриран: 18.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BRAVO Vinona
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ubavo, mnogu ubavo.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Помислата на тебе ме гали како милијарда зраци кои го опсипуваат моето тело жедно чекајки да ми ја разголи душата..
Помислата на твоите очи буди страст за нежен допир од моите очи како ги милуваат страсно твоите.. Допри ме убавино како што никој не го сторил тоа...Допри ме и ослободи ме од прангите на суровоста дека секој ден без тебе е измачување.. Поведиме за рака по широчината на хоризонтот каде е недоглед поради тебе..Дај ми ја светлината оти се изгубив без тебе... Постојам зашто постоиш..ти тоа многу добро го знаеш.. тргни ми ги солзиве кои лејат по тебе, тргни ми ја тагава која пече без тебе... Дај ми насмевка, дај ми спокој и мир.. |
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LOGIKATA NEMA NISTO DOPIRNO NI SO SRCETO A USTE POMALKU SO DUSATA.....
|
|
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za edno cvekence :
KAKO NOKTA GO PREGRNUVA SJAJOT NA DENOT SO SVOITE ZVEZDI ....TAKA JAS GO PREGRNUVAM TVOETO SRCE SO BAKNEZI
---29.01.2007. by Kockar
|
|
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
|
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo sto izgubiv nekoj
koj mnogu si go sakav
|
|
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mi nedostigase i pak mi nedostiga
me nervira i pak mi e mil...
Изменето од belichka - 13.Февруари.2007 во 23:46 |
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И кога додека уште во сонот пловам ,
усните твои на моите ке ги сетам.
И кога денес првиот збор што го слушнав
,Добро утро најмил мој,ке биде.
и токму тогаш ме тераш да се запрашам
има ли граница на тоа најубаво утро што е?
и веројатно нема,
нема, додека си ти со мене најубаво мое.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле колку е убавоооо |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobra ti e ova
a ima i zborovi kako sardisa otreshi makalka marnica puli se i ja cuf rufjana majka sto lafi hahahahh gi ima a nikoj bre ne gi zaboravil Изменето од anakin - 19.Февруари.2007 во 22:42 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали чувствуваш???
Дали знаеш??? Не мора да ме гледаш, очите за некои работи не се потребни...потребна е душата и срцето..затвори го очите и погледни ме..што гледаш??? Ме гледаш како милно ти се смеам блескајки со очите како милијарди звезди на небото кои како молскавици светат насекаде??? Гледаш ли како зрачам само на помислата на тебе??? А гледаш ли срцето како ми лупка нежно кога ќе го погледам твојот убав лик??? Види ја душата како ти шепоти, нежно полека.. Треба ли да говорам?? НЕ...остани вака и уживај во ретките моменти на мир и возвишеност и продолжи да ме гледаш се до оној момент додека не осетиш спокој доволно голем за да видиш дека секогаш ќе бидам тука кога ти требам и кога ќе си вознемирен.. |
|
|
|
football manager
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se iskinati dusi nisto ne ostana barem edno malo kompaktno delce da zalici na celina......hehehehhehe.
Doagja leto i se budi prirodata
i ne sakame nekoj da ni ja mati vodata
u duri zime sedime doma
od ljubovni misli dolgo sme vo koma.............
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 58> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |