|
"ВРСКА ЗА ЕДНА НОЌ" |
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам поише од 18 ок врска значи без врска
Ок јас мисев дека топиков е онаа врска што е малце подлабока ....
А инаце можеш да бидеш и у вакава врска де се е можно ако се сака Изменето од SeXY - 13.Февруари.2007 во 17:35 |
|
GUOL
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
braos....poleka ali sigurno.............
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AMA VRSKA ... ZA EDNA NOK... NE SME PEPERUTKI..???@(#*$&. |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za edna nok definitivno ne e vrska, tuku avantura.....
|
|
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sex e toa...nisto drugo...samo fizicki kontakt....ne se raboti za nikakva vrska..
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
GUOL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vrska za zadovolstvo...........
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vrska za edna nokj
se srekjavas se zaljubuvas se ljubish i moras da si odis oti sudbinata taa posakuvase nekoj za cel zivot nepominuva kako nekomu mu uspealo za edna edinstvena nokj retkost e ova no .... ebi ga se slucuva Изменето од anakin - 13.Февруари.2007 во 20:06 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
GUOL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vrska se sekjavanja...........
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
GUOL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daj be ne se inati i posle na pivo...........
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova go slusnav ednas pred izvesno i neizvesno vreme
David Bowie - HeroesI, I will be king - And you, you will be queenThough nothing will drive them away - We can beat them just for one day We can be Heroes just for one day And you, you can be mean - And I, I'll drink all the time 'Cause we're lovers and that is a fact - Yes we're lovers and that is that Though nothing will keep us together - We could steal time just for one day We can be Heroes for ever and ever - What do you say? I, I wish you could swim - Like the dolphins, like dolphins can swim Though nothing will keep us together - We can beat them for ever and everwe can be Heroes just for one day 1. I, I can remember - Standing by the wall And the guards shot above our heads - And we kissed as though nothing could fall And the Seine was on the other side - Oh we can beat them forever and ever Then we can be Heroes just for one day - Oh we can be heroes just for one day |
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da da da da
We could steal time just for one day |
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |