|
Како заведувате? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 27> |
Автор | ||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што ќе ти душа ако у тело е ко круша
|
||
GUOL
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
daj be ne zaebavaj me mrzi celo vreme da i kazam, daj be honey svrti se......... |
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лелелее
|
||
GUOL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe so ti e ima takvi bre, ic ne im teknuva od sami da se svrtat samo cickive mi gi maftat u faca...bljaaaaak.............
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aуууууу де бе па дај мислам и од задња сврти малце
|
||
GUOL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa enka im tekne be, da lazat malce od samo be.............
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Може , може
|
||
GUOL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu DA!!!!
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
оуууу јеееее
|
||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe ja primeni li nekoj tehnikava vikendov ili...?
Ajde sakam pofalbi ili poplaki |
||
|
||
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imam svoj stil na zaveduvanjeeeeeeee
Tajna e...ama pali.. |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
kokolo*
Нов член Регистриран: 13.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so pogled be eden opul i magija se stori
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SO LICNIOT MAGNETIZAM ....
|
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da otpes edna pesna od D.B,
naprimer ova I, I will be king - And you, you will be queen Though nothing will drive them away - We can beat them just for one day We can be Heroes just for one day And you, you can be mean - And I, I'll drink all the time 'Cause we're lovers and that is a fact - Yes we're lovers and that is that Though nothing will keep us together - We could steal time just for one day We can be Heroes for ever and ever - What do you say? I, I wish you could swim - Like the dolphins, like dolphins can swim Though nothing will keep us together - We can beat them for ever and everwe can be Heroes just for one day 1. I, I can remember - Standing by the wall And the guards shot above our heads - And we kissed as though nothing could fall And the Seine was on the other side - Oh we can beat them forever and ever Then we can be Heroes just for one day - Oh we can be heroes just for one day |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |