IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 41>
Автор
Порака
Freya Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2006
Статус: Офлајн
Поени: 491
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Freya Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2007 во 00:29
Според мене 95% од жените не сакат да „голтат“, ами тоа го прават за да му удоволат на мажот, а за уживање при голтање и да не праам муабет.
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2007 во 00:34
Originally posted by Freya Freya напиша:

Според мене 95% од жените не сакат да „голтат“, ами тоа го прават за да му удоволат на мажот, а за уживање при голтање и да не праам муабет.

pa neznam
koga se slucuva toa
mazot voosto i nemisli na toa vo toj moment ( ima drugo na pamet- zapravo nema nisto togas tamu hehehhe)
pa za udovoluvanje nema mesto za spomnuvanje
hehehhehehe
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Freya Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2007 во 01:15
Originally posted by anakin anakin напиша:

Originally posted by Freya Freya напиша:

pa neznam
koga se slucuva toa
mazot voosto i nemisli na toa vo toj moment ( ima drugo na pamet- zapravo nema nisto togas tamu hehehhe)
pa za udovoluvanje nema mesto za spomnuvanje
hehehhehehe

Е па да де, ако барем и помислевте малку ќе сфатевте дека тука нема никакво уживање, и не ќе си го поставувате тоа прашање.Wink
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2007 во 01:20
se soglasuvam
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2007 во 01:24
a,be ostavete gi zenite,...ima i drugi shto goltaat,...LOL
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Freya Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2007 во 01:28
Originally posted by brza brza напиша:

a,be ostavete gi zenite,...ima i drugi shto goltaat,...LOL

LOLLOLLOLLOLLOL а при тоа можеби и уживаат па задоволството ќе биде обострано
LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2007 во 01:32
ne znam za zenite,...ama, tie, mozam da se kladam deka im e omileno toa,...LOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Freya Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2007 во 01:36
Originally posted by brza brza напиша:

ne znam za zenite,...ama, tie, mozam da se kladam deka im e omileno toa,...LOLLOL

Можам да замислам.....и да повратам...бљак
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2007 во 01:37
jas ne si ni zamisluvam,....LOL
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2007 во 09:59
Има некои кој што уживаат ( тоа е предизвикано од самата помисла дека партнерот ужива и го задоволиле)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2007 во 20:40

VAKA TAKA OVAA TEMA USTE MRDA....

IZGLEDA IMA INTERES OD NEA...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2007 во 11:49
Има има ама уште не се дојде вајда до крајниот закључок  LOL  LOL  LOL 

Според мене тоа се прави ( ако на девојката и е задоволство ) само ако дечкото го сака и и значи ( силни емоции) или 2 варијанат накое к*рвиче па сеедно и е вазно и е да го задоволи типот Dead

и 3 варијанта еднио кога е присилена...DeadDead
Кон врв
Bugi lav Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Јануари.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bugi lav Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2007 во 12:15
Ова треба да значи дека со таа шо би ми била девојка ако не пуши не ме сака, нема емоции?Wacko
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2007 во 12:16
Ne nego ednostavno ne saka toa da go napravi! Sepak ne se site za pusenje i goltanjeWink
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 41>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.