![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 451452453454455 1762> |
Автор | |||||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Апел за помош
АПЕЛ ЗА ПОМОШ ОД АНДРЕЈ ЗДРАВКОВСКИ Нашето дете 4-годишниот Андреј Здравковски, роден на 3 јули 2002 година, боледува од неоперабилен брзорастечки тумор на стеблото на мозокот (brain stem glioma) заради што е неопходно итно да се транспортира во САД и да се подвргне на интензивен лекарски третман. Единствена надеж за негово излекување е Клиниката Бурзински во Хјустон, Тексас,САД. (www.burzynskiclinic.com) Со оглед на тоа дека се работи за многу скапо лекување (7500 американски долари месечно), а лекувањето е долготрајно (најмалку 18 месеци) неопходна ни е финансиска помош. Затоа Ви се обраќаме Вам со огромна молба за паричен прилог според Вашите можности. Животот на нашиот 4 ипол годишен син зависи од сите нас! Молиме сите прилози да се уплаќаат на следнава сметка: ЗДРАВКОВСКИ АНДРЕЈ 210 046645310119 Пов.бр. 8271-210501558889086 Тутунска Банка-Скопје или со јавување на тел: 070 143 131 и 075 143 144 Однапред Ви благодариме за сочувството и хуманоста Стојан и Наташа Здравковски ул. Пробиштипска 16-а тел. (02) 2039-509 Скопје АПЕЛ ЗА ПОМОШ ОД ВАНГЕЛ ТРКАЉАНОВ Од Вангел Тркаљанов од Кочани на возраст од 22 години,редовен студент во IV год. На Земјоделскиот факултет Св:”Кирил и Методиј”.На 01.08.2005 год. во еден несреќен случај во Бугарија ги повредив вратните пршлени и од тогаш го загубив сензибилитетот и моториката во долниот дел од телото. Сега имам можност да отидам во Кина каде имаат нов метод единствен во светот,трансплантација на матични клетки на местото на повредата од што очекувам значително подобрување на мојата состојба. За оваа интервенција се потребни многу парични средства со кои моето семејство не располага,па единствена можност ми е хуманоста на луѓето и овојпат да се покаже на дело. Затоа Ве молам во рамките на Вашите можности да ми помогнете колку што можете. Сметката е во Стопанска банка Кочани бр.200000000011050 со пов.бр.001164915 за Вангел Тркаљанов или сметката од Стопанска банка: 0005465611, swift code:stombmk 2x, iban mk:7200000546561139 П.С. СКРАТЕТЕ ПО ЕДНО КАФЕ АКО НЕ ПОВЕЌЕ И ЈАВЕТЕ СЕ НА БРОЕВИТЕ ЗА ДА ДОНИРАТЕ ПО 100.ДЕНАРИ.. ПОЗДРАВ ДО СИТЕ ВАС.... |
|||||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|||||
![]() |
|||||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
A creative mind will always survive bad advice
|
|||||
![]() |
|||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||||
Od kaj jas da znam, sto me mene prasuvate? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||||
![]() |
|||||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
||||
Kolega ova pastiraj go samo OVDE..
nemoj i na drugi temi...ke reagiraat moder
![]() |
|||||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|||||
![]() |
|||||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
||||
FILLE...
TEBE,AMI KOGO????
SOMNITELNA SI...
![]() ![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||||
JAS SOMNITELNA?
NEMA VRSKA!!!!!!!!!!! NISTO NE SUM NAPRAVILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CESEN PENZIONERSKI ZBOR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
HA,HAAAAAAAAAAAAA
PENZIONERSKIOV ZBOR TI E
![]() ![]() ![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
||||
ја одмарам сеа прсти од куцање...пушам цигара
|
|||||
![]() |
|||||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
||||
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
SAMO NESTO VO USTA D
![]() ![]() ![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Lelel ma teto, denes se nesto me karas
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||||
ЕВЕ УШТЕ ЕДНО МЕСТО КАЈ ШТО ТРЕБА ВОДА.........
|||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 451452453454455 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |