|
ПЕСНАРИЦА НА ЗАБАВНИ ПЕСНИ |
Внеси реплика | страница <1 678910 18> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nazareth - Love hurtsloveC hurts, love Ami scarves, love F wounds and G marks Any C heart, not Ami tough or F strong G enough To take a lot of C pain, E take a lot of painAmi Love is like a F cloud, to hold a lot of G rain Love C hurts B,A oooooOOOOOOFooooooo Love C hurts I'm young, I know but even so I know I been or do, I learned from you I really learned a lot, really learned a lot Love is like a flame that burns you when it's hot Love hurts ooooOOOOOOoooLove hurts. Ami Some fools think of E7 happiness Ami, E7blessfullnessAmi, E7togetherness Am D7 Some fools really scarves, I guess their not fooling G me I know it isn't C true, I Emi know it is'nt Ami true Love is just a F lie, made to make you G blue Love C hurts B,A ooooOOOOOOO F ooo love C hurts Изменето од anakin - 10.Февруари.2007 во 03:07 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mulcumesku |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Don't cry-guns'n'roses
Am Dm
Talk to me softly G C There's something in your eyes Am Dm Don't hang your head in sorrow G C And please don't cry Am Dm I know how you feel inside G G I've I've been there before Am Dm Somethin's changin' inside you G C And Don't you know Chorus: F G Am Don't you cry tonight. I still love you baby. F G Am Don't you cry tonight. F G C Don't you cry tonight. Am There's a heaven above you baby. F G Am And don't you cry tonight. Verse 2. (chords same as above) Give me a whisper. And give me a sigh. Give me a kiss before you tell me goodbye. Don't you take it so hard now. And please don't take it so bad. I'll still be thinkin' of you. And the times we had...baby. Chorus Verse 3. And please remember that I never lied. And please remember how I felt inside now honey. You gotta make it your own way. But you'll be alright now sugar. You'll feel better tomorrow. Come the morning light now baby. Chorus |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
Carnation
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bacila je sve niz reku-indexi
Intro: Hm4 Fmaj7 Hm4 Fmaj7 Hm4 Stajala je usred baste Fmaj7 Ko najljepsi cvijet Hm4 Kao da je dio maste Fmaj7 I muzike te Bridge: C H Am Am H7 Slusala je pjesmu moju Em sEb sD sDb Posljednju sto pjevam njoj Cmaj7 H7 Sad joj kazem zbogom draga Em A bila je zivot moj Hm4 Prosla je kroz moje snove Fmaj7 I bila je tren Hm4 Cijelim tijelom bila moja Fmaj4 Ja bio sam njen Bridge: C H Am Am H7 Nosila je nasu ljubav Em sEb sD sDb Nasu srecu, prvi cvijet Cmaj7 H7 Bacila je sve niz rijeku Em I posla u drugi svijet Em Am Ali nocas ako slusa nek cuje bol D G7 H7 U pjesmi koju pjevam njoj, samo njoj Em Am Zauvijek neka nosi na srcu znak Em H7 Em Zivot je jedan ona bacila Изменето од Carnation - 10.Февруари.2007 во 03:11 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nickelback - How you remind me
C5Never made it as aF5 wise man B5I couldn't cut it as a Es5poor man stealing C5Tired of living like a F5blind man B5I'm sick of sight without a Es5sense of feeling And C5this is F5how you B5remind me C5This is F5how you reB5mind me of what Es5I really am C5This is F5how you reB5mind me of what Es5I really am ®: C5It's not like you F5to say sorry B5I want to swing on a Es5different story C5This time I'm F5mistaken B5For having you, a Es5heart worth breaking, And I've C5Been wrong, F5I've been down B5But you're the bottom of Es5every bottle C5You stuck F5words in my head B5You screamed "Mom, we Es5having fun yet?" C5Yeah, F5yeah, B5yeahEs5 C5Yeah, F5yeah, B5yeahEs5 It's not like you didn't know that I said I love you and I swear I still do And it must have been so bad Cause leaving him must have damn near killed you And this is how you remind me This is how you remind me of what I really am This is how you remind me of what I really am Never made it as a wise man I couldn't cut it as a poor man stealing And this is how you remind me And this is how you remind me This is how you remind me of what I really am This is how you remind me of what I really am hahahhahahhahahhahahhahahhahaha |
|
|
|
Carnation
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zenica blues-zabranjeno pusenje E7 H E
U Zenicu kada podem ja E7 A E Prati me pet-sest drotova A C#m A Okruzni sudija reko dvanaest godina E7 H E7 Dvanaest godina strogog zatvora. Tuzna je moja sudbina Zenu mi kreco hakija Kreco hakija, presudila mu cakija Ne razumijes ti to druze sudija. Zenico, mrzim svaki kamen tvoj Zbog tebe ja mrzim zivot svoj Ko prezivi dvanaest godina u KP domu Zenica Taj je pravi hadzija. prelaz: C F7 C F7 Al' raduje me jedna istina B F7 Iz KP doma vraticu se ja B Dm B Ali Hakija nikad nece sa Bara F7 C F7 F7 C F7 Sa Bara se niko ne vraca. |
|
|
|
Carnation
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Riblja corba -lutka sa naslovne strane
F#m
Dajes da te vole glumci, reziseri A G#m F#m Novinari, ljudi neznani i znani F#m Pojesce te brzo velegradske zveri A G#m F#m Ali ti ces biti na naslovnoj strani H F#m Statirat ces mozda u ponekom filmu H F#m Mozda ces reklamu snimiti za TV F#m A Menjace te k'o sto razmenjuju reci G#m F#m Iza tvojih ledja pricace viceve Ref. Hm A Ti si savrsenstvo bez mane Hm A Ti si deo vojnickih snova Hm A Ti si lutka sa naslovne strane E F#m I treba ti lova Svi vole tvoje idealne mere Trpeces staracke ruke na sebi Ali to je deo tvoje karijere Pa zasto onda otrpela ne bi Slavni novinari foto magazina Slikace svoje umetnicko delo Nezreli klinci otvorenih usta Gledace tvoje mlado, golo telo |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da razbieme monotonija
DRUPI - Piccola E FragileENon dai Amodo di trovarti mai sinEera DMagari hai vogliia e dici Ano E EQuanti Abagni mozzafiato insieme e poi di Esera DVicino vicino a me tremi un Apo´ E ENon cerAcare di negare che staEsera DMagari se inisito io ti avAro. E ECosi Apiccola e Efragile Mi Dsembri tu, Dmie sto sbagliando di Apiu. E Cosi piccola e fragile Ma i fondo sei, molto piu forte di me. L´apparenza gilda contro me lo vedo Figurati se ci stai tu con me Non sei cosa che puo diventare mia davvero Pero se ci filo io dietro te. Cosi piccola e fragile ……………. DE noc la voce che hai sesazioni mi dai mi innamoro Efragile sei Dtu. E Sottovoce tu mi japoni i tuoi problemi Poi ridi e ti neghi a me mentre io Ho bisogno delle fresche mani tue ci credi …………….. |
|
|
|
Carnation
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Arhangel-Milion dolari
A) (Em)Zar veruvas vo me(A)ne
Jus sum (D)privid sto gi (Em)nudi Site mozni oblici(A-Asus4-A)I veke odam(Em)na Toa ne sum (A)jas Toa e (D)nekoj sto me (Em)glumi I uziva vo dosa(A)da (Am)Sekoj obid da me (D)ljubis Ke ti se (G)vrati kako (Am)kazna Kako gorka izma(D)ma(Dsus4-D) Jas sum covek (Am)koj zivee vo (D)strav Koj se (G)plasi da te (Am)dopre Ne znam (G)dali (C)osta(D)na Bar malku ljubov vo me(C)ne Ili se (F#)iscezna vo vremeto(B) (Em) (G)Osamen i umo(A)ren (D)tragam ocaj(Em)no Po mojte (G)mili(C)on (D)dola(A)ri Edinstven razlog (Em)da (G)Prodolzam da zive(A)am I nema (D)nacin da me prome(Em)nis Se sto mozes e (G)da e (D)ubi(A)es Ne mis(Em)li kolku si ljube(A)la I deka ljubov(D)ta E (Em)se sto ti e potreb(A)no Pogled(Em)ni ce vidis samo (A)eden Obicen (G)smrtnik bez (Em)koncept Za revoluci(A)ja (Am)Sekoj obid da me (D)ljubis Ke ti se (G)vrati kako (Am)kazna Kako gorka izma(D)ma(Dsus4-D) Jas sum covek (Am)koj zivee vo (D)strav Koj se (G)plasi da te (Am)dopre Ne znam (G)dali (C)osta(D)na Bar malku ljubov vo me(C)ne Ili se (F)iscezna vo vremeto(B) (Em) (G)Osamen i umo(A)ren (D)tragam ocaj(Em)no Po mojte (G)mili(C)on (D)dola(A)ri Edinstven razlog (Em)da (G)Prodolzam da zive(A)am I nema (D)nacin da me prome(Em)nis Se sto mozes e (G)da e (D)ubi(A)es Chords: A X02220 Em 022000 D X00232 Asus4 X02230 G 320033 Dsus4 X00233 C X32010 F# 244322 B 224442 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sega edna od vremeto koga se vozea koli nokje po gradovite
i koga e smimen americki grafiti pocetok na bendovi i rokenroooooooooooooooooooooool i legenda nastradana vo avionska nesrekja zaedno so sefot na sturcite buddy holly VALENS RITCHIE - DonnaIntro:FOh Donna, Boh CDonna, Foh Donna, Boh CDonna Verse 1: FI had girl, BDonna was her Cname. FSince she left me, I've Bnever been the Csame. 'Cause I Flove my girl, BDonna Cwhere can you Fbe? BWhere can you Cbe? Verse 2: FNow that your gone, I'm Bleft all Calone. FAll by myself, to Bwonder and Cgroan. 'Cause I Flove my girl, BDonna Cwhere can you Fbe? BWhere can you Fbe? Bridge: Well Bdarling now that your gone. I don't Fknow what I'll do. Oh Btime had all my love, for Cyou. Verse 3: FI had girl, BDonna was her Cname. FSince she left me, I've Bnever been the Csame. 'Cause I Flove my girl, BDonna Cwhere can you Fbe? BWhere can you Cbe? FOh Donna, Boh CDonna, Foh Donna, Boh CDonna Изменето од anakin - 10.Февруари.2007 во 03:27 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Police The - Every breath you takeEvery breathe you takeG9 6 4 3 4 2 3 4 3 Every move you make Emi9 6 5 4 5 3 4 5 4 Every bond you break C9 5 4 2 4 3 4 5 4 Every step you take D9 5 4 2 4 3 4 5 4 I'll be watching youEmi9 6 5 4 5 3 4 5 4 Every single day And every word you say Every game you play Every night you stay I'll be watching yoG9u R: Oh can't you see, you C9belong to meG9 My poor heart aches, with everEmiy breath you takeD9 And every move you make And every vow you break Every smile you fake Every claim you stake I'll be watching yoEmi9u R: D#Since you've being gone I've being lost without a traceF All trough the night I can only see your faceD# I look around but it's you I can't replaceF I feel so lonely I long for your embraceD# I keep callin' , baby, baby pleaseG9 Изменето од anakin - 10.Февруари.2007 во 15:25 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sega kantryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
John Denver - Take Me Home, Country Roads
|
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
INDIAN SUMMER Dm A A7 D7 Gm DIS Dm Fdim A POZDRAV DO ANAKIN I CARNATION .. |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AUT MINE DORG ??? 2 x ( I C Am F C G7 II C Am F C G C ) III G F C Am G i od pocetok II - solo I - solo II - solo kraj: F C G C |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |