![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 414415416417418 1762> |
Автор | |
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Marko za kakvi pesni stanuva zbor?
|
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
BAREM ZABORAVILA NA ONA STO JA CEKA,DJAKI....I TOA SAMO SO EDEN VIC,AMA ORIGINALEN
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Samo za Irena ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
VCERA TOJ MI KAZA DEKA NE E ZENSKO... DODUSE CELO VREME BEV NA VIE .... AMA MU SE OBRATIV KAKO NA ZENSKO... I SE JAVI SO SMEENJE.... AMA AVATAROT MI IZGLEDA KAKO DA E ZENSKA... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
preska dobiv informacija deka toa navistina se slucilo vo Strumica...
a deka e originalen, originalen e vo sekoj slucaj...
zasto ne mozelo ni od bilo koj drug jazik, duri i od srpskiot, da bide pozajmen...
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
haj nek se cuje cuje
haj nek se zna
da je mlada partizanka
bombe bacala
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Devojce srce si za pesnava...
![]() ![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
IRENCHE OTVORIV TEMI PESNARICI... ZA NARODNA I ZABAVNA MUZIKA... VIDI KOI TEMI SE AKTIVNI ... I KE IZLEZAT... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
HA,HAAAAAAAA
MARKO..
HA,HAAAAAAA
JAKO E OVA SO AN
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
BRAVO SNASKE.... E BAS TOA TREBA.... OTSEGA NEMA POVEKE NE GI ZNAEME ZBOROVITE... AKO SE IMA SAMO IDIVIDITITI.... NEMA POVEKE NINA-NANAAAA.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
na srce mi lezi mila mamo
na srce mi lezi
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
sto ubavo nosat partizanite
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
MISLAM DEKA TOJ COVEK IMA DIJAPAZON ....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
RETKO KOJ IMA DIJAPZANON,MARKO...RE
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 414415416417418 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |