|
Најдобар тенисер на светот? |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
SURFAC
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Декември.2006 во 22:58 |
Ајде да ве видам сите по ред да ми гласате кој е најдобар тенисер. За мене прв е Роџер Федерер а втор Томи робредо!!! |
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
SURFAC
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле никој не гласал до сега
|
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Федерер се разбира али јас го сакам Лејтон Хјуит
|
|
SURFAC
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахаха добра шега
|
|
Михаил Мојата чанта
|
GUOL
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lendl i bjork..........
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
али и рафа е супер
|
|
angelmk
Сениор Регистриран: 02.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најдобар е федерер.ја навивав за андре агаси додека играше,а сеа не сум уште одлучил за кој ќе навивам у иднина
Изменето од angelmk - 13.Февруари.2007 во 04:04 |
|
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас го сакам и карлос моја а од нашиве предраг русевски
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Надал според мене, иако доминацијата сеуште ја има Федерер, но некако како да му се гледа крајот на неговото владење Џокович мислам дека е многу подобар од Федерер
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FEDERER FOREVER!
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
federer definitivno
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Sulltan Murad
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke vidite utre koj e podobar federer ili rafael nadal ;) vamoooooosssssssss raffffffaaaaaaa Изменето од Mona Liza - 09.Јуни.2007 во 19:27 |
|
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас мислам дека Федерер е најдобар тенисер моментално . . . Пред неколку дена следев еден сет од неговиот натпревар и забележав дека буквално си играше мајтап со противникот . . . Мислам дека и најдобар ќе биде барем уште 1-2 години . . . Освен ако не се повреди . . .
|
|
STRUGA
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |