|
Ајвар |
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е де Марче со задница не се печат пиперки, него со предница и рачиња Може само да го изритира малку појакиот пол одпозади..ама не верувам пошто а се прави ајвар мажите тогаш имаат милион причини на зафатеност
|
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka e Nataly... nie maskite koga ke dojde vreme za ajvari pravenje... padjame vo koma.... ama za na masa .... lapame... hahaaa |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OVAA GODINA KE BARAM DA NE PRAVIME AJVAR... NEMA NISTO VO NEGO ... SAMO VKUSOT ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Навистина нема ништо хранливо во него, но кај мене го има на масата , без разлика што сум надвор од МКД не ми беше проблем да земам некоја тегла да имам:))што знаеш кај ќе те одведе умот и по што да пробаш:)).Па еве нешто лично иако не го подготвувам јас :)
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MAJA ODMA ME UBEDI .... mmmm VKUSNO E... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Marko ajvarot e salata, taka da ako malku nalutuva odlicen e da e serviran so tvopite omileni kebapi, taka da em kebapi em ajvar :)
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja samo znam deka e del od (skoro site) studentski obrocinekade pri kraj koa ke ostanes bez pari otvoras frizider i se frlas na ajvarotja posledniot pat se pribrav so cela kutija ajvar
|
|
respect my authoritaaa
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZDRAVO MAJA .... OVA ZA MENE E NOVO ... AJVAR I KEBAPI ... VKUPSNA KOMBINACIJAAAA.. |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
miki-li
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas najmnogu go sakam ajvarot od zeleni piperki, so mnogu modri patlidani i senf, a inaku moze malku da nalutnuva
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jadam ajvar samo od crveni piperki...i blag i lut iako poubav mi e lutiot
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj ke mi se pridruzi u mesanje ajvar
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum kandidat ... me biva za mesanje na ajvarot ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama ovaa godina nema da pravime ajvar ... na toa ke se drzam ... dodeka ne padni druga komanda ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се е ОК. Но каде е сирењето? |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |