|
Чоколадо |
Внеси реплика | страница <1 7891011 36> |
Автор | |
SURFAC
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavo e cokoladoto ... vkusno ... mmmm ama se sto e vkusno moze da bide i stetno ... na primer onie koi se so krvna grupa A .... ne smeat da jadat cokolado... bidejki tie ludje se mirni po priroda.... i posle jadenje na cokolado ... stanuvaat hiperaktivni .... eve na primer Hitler jadel edno koli cokolada na den.... i se znae sto napravi... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ииииии, ова опасно било чоколадово за мене бе... Ај ЌЕ ПРОБАМ да не јадам.... Ама не ветувам ништо.... Просто привлекува
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo ako si A grupa nemoj da jades po mnogu .... primer po edno kilo kako Hitler.... da ne zbesnes... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу ретко јадам чоколадо
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баталиго Хитлер сега од роџење е он таков
Него кога ке влезам во продавница погодете каде се загледувам најмногу??? |
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo cokoladata Nataly.... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво Марче...Ама тоа е зачудење, зашто многу, многу ретко јадам благо..Ама сега не знам што е напад на шекер имам
|
|
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не се загледувам одма.... Ама затоа кога ќе стигнам до таму... Тешко си одам....
|
|
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе луѓе и јас почнав во последно време да јадам многу благо, некња пола тегло мармалад смачкав, од малите теглиња, ама и тоа беше многу. да не има некоја врска со времево ова, а?
плус нон стоп гледам чоколада наоколу, оти син ми не ги јади многу, а му носат, па да не остануваат ... |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не спопаднала сите шеќерна треска..
Изменето од natalija - 09.Февруари.2007 во 13:05 |
|
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mожно е, можно е
|
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
COKOLADOTO E AFRODIZIJAK..... PAZITE SO TIE COKOLADATA... MOZE NEKOJ DA ZBESNE ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас сум слушнала за тоа....
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |